Επίσκεψη του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Β. Κόκκαλη στη Δυτική Μακεδονία- Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη

Περιεχόμενο

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη θα έχει την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 στις 11.30 το πρωί, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλη, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Δυτική Μακεδονία.

Το πρόγραμμα του Υφυπουργού στη συνέχεια περιλαμβάνει συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Π. Πλακεντά και επίσκεψη στον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !