Εντατικές προετοιμασίες για την 1η Πολυκλαδική Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Επιδότηση του Επιμελητηρίου Κοζάνης στους συμμετέχοντες

Την 1η  Πολυκλαδική Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με το Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, 8-12 Μαΐου 2019, στον χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης.

Παράλληλα στο πλαίσιο της έκθεσης θα υλοποιηθεί και το «1ο Συνέδριο του Αναπτυξιακού Τρίπτυχου της Περιφέρειας μας Τουρισμός-Πολιτισμός-Τοπικά Προϊόντα».

Η έκθεση που αποτελεί την συνέχεια της Γενικής Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας στοχεύει στην τόνωση της ρευστότητας των επιχειρήσεων αλλά και την υψηλή ανταποδοτική προβολή τους μέσω της άμεσης επικοινωνίας με τους επισκέπτες.

Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, Νίκος Σαρρής μιλώντας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε « Η έκθεση θα αποτελέσει ορόσημο για την εκθεσιακή πολιτική του επιμελητηρίου στην περιοχή και συνάμα το μεγαλύτερο επιχειρηματικό γεγονός, Στόχος μας είναι να δοθεί η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αναδειχθούν και το επιμελητήριο να αναπτύξει την εξωστρέφειά του, για αυτό το λόγο θα υπάρξει επιδότηση των επιχειρήσεων-μελών του επιμελητηρίου με ποσοστό 20%».

Ο πρόεδρος του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, Κοσμάς Καλεντηριάδης αφού ευχαρίστησε το Επιμελητήριο Κοζάνης για την στήριξη υπογράμμισε πως «Για μας είναι ένα στοίχημα. Πρέπει να τονώσουμε την αγορά της Δυτικής Μακεδονίας βγαίνοντας έξω από τα σύνορά της. (…) Η απόφαση για αλλαγή της ημερομηνίας της έκθεσης πάρθηκε γιατί η άνοιξη είναι ευνοϊκότερη κίνηση της αγοράς ».

«Η έκθεση αποτελεί συνέχεια μιας σειράς εκθέσεων οι οποίες επί 33 χρόνια προσέφεραν τα μέγιστα στην εξωστρεφή δράση όλης της επιχειρηματικής κοινότητας», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, Ευθύμιος Χασιώτης τονίζοντας « για εμάς ο τομέας των εκθέσεων είναι ο ίσως ο πιο βασικός προκειμένου οι εξωστρεφείς δράσεις των επιχειρήσεων με τη βοήθεια του επιμελητηρίου να είναι αυτές που θα δώσουν “ανάσα” στην περιοχή ».

Τέλος ο ανάδοχος του έργου, Μιχάλης Μακαρίου ανέφερε πως « Η έκθεση είναι προσανατολισμένη με την αλλαγή της ημερομηνίας, το συνέδριο,  το επιχειρηματικό σεμινάριο προς τους εκθέτες, καθώς και τις διάφορες εκδηλώσεις να συνεισφέρει στην  τόνωση της ρευστότητας των επιχειρήσεων».

Η ανανεωμένη 1η Κλαδική Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών έχει σαφή και οργανωμένο σχεδιασμό ώστε  να μεγιστοποιήσει το θετικό αποτέλεσμα για τις επιχειρήσεις και να αποτελέσει το σημαντικότερο κοινωνικοοικονομικό γεγονός της περιοχής.

 

Δείτε Επίσης

Αυξάνεται η τιμή έκδοσης του διπλώματος οδήγησης - για όλους όσους είναι ανεμβολίαστοι ή δεν έχουν νοσήσει.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυξάνεται η τιμή έκδοσης του διπλώματος οδήγησης – για όλους όσους είναι ανεμβολίαστοι ή δεν έχουν νοσήσει.

Με μια νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, η κυβέρνηση οδηγεί σε αύξηση και το κόστος της έκδοσης νέου διπλώματος κατά 120 ευρώ για όλους όσους είναι ανεμβολίαστοι ή δεν έχουν νοσήσει.

Διαβάστε περισσότερα »
Νέο εξοικονομώ: Ανατροπές με επιδοτήσεις έως 75% - Όλες οι λεπτομέρειες για τις μοριοδοτήσεις
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο εξοικονομώ: Ανατροπές με επιδοτήσεις έως 75% – Όλες οι λεπτομέρειες για τις μοριοδοτήσεις

Ανατροπές έρχονται στο «Νέο Εξοικονομώ» καθώς υιοθετείται μια τελείως διαφορετική φιλοσοφία στις επιδοτήσεις για «μαστορέματα» στο σπίτι. Η λογική του «όποιος πρόλαβε… την κρατική ενίσχυση είδε» εγκαταλείπεται και υιοθετείται ένα νέο μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα »
Πρακτική άσκηση σπουδαστών ΙΕΚ (εγκύκλιος)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρακτική άσκηση σπουδαστών ΙΕΚ (εγκύκλιος)

Κοινοποιήθηκε η νέα εγκύκλιος του e-ΕΦΚΑ «Πρακτική άσκηση σπουδαστών Ινστιτούτων Επαγγελματικής  Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων». Με τις διατάξεις του αρ. 27 και της παρ. 7 του αρ.

Διαβάστε περισσότερα »
Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ανοίγει ξανά σήμερα η πλατφόρμα - Ποιοι το δικαιούνται και ποιοι όχι
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ανοίγει ξανά σήμερα η πλατφόρμα – Ποιοι το δικαιούνται και ποιοι όχι

Ανοίγει σήμερα, Δευτέρα ξανά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τους φοιτητές που δεν είχαν υποβάλει αίτηση στεγαστικού επιδόματος από 1η έως την 30η Ιουνίου καθώς πλέον και των σπουδαστών στα δημόσια ΙΕΚ.

Διαβάστε περισσότερα »
Σκρέκας: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο Εξοικονομώ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκρέκας: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο Εξοικονομώ

Τέλος Οκτωβρίου ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο Εξοικονομώ, σύμφωνα με τον υπουργό Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας. Στον ΑΝΤ1 μίλησε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας ο οποίος αποκάλυψε πότε

Διαβάστε περισσότερα »
Τι είναι η απάτη του «ηλεκτρονικού ψαρέματος» – Πώς να προστατευθούν οι χρήστες των ψηφιακών τραπεζικών δικτύων
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τι είναι η απάτη του «ηλεκτρονικού ψαρέματος» – Πώς να προστατευθούν οι χρήστες των ψηφιακών τραπεζικών δικτύων

«Όλες οι κάρτες απενεργοποιούνται προσωρινά για διαδικτυακές πληρωμές μέχρι να εγγραφείτε στα αναβαθμισμένα μέτρα ασφαλείας. Για να το ενεργοποιήσετε, ακολουθήστε τα ακόλουθα απλά βήματα». Ένα από τα μηνύματα που λαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα »
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida