Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Εμβόλιο & απολύσεις: Νέα τρικυμία στην κυβέρνηση -Αλλά η Πελώνη, άλλα ο Βορίδης & ο Άδωνης

Εμβόλιο & απολύσεις: Νέα τρικυμία στην κυβέρνηση -Αλλά η Πελώνη, άλλα ο Βορίδης & ο Άδωνης

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Νέα τρικυμία έχει ξεσπάσει και σήμερα στην κυβέρνηση αναφορικά με τις απολύσεις των ανεμβολίαστων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Συγκεκριμένα μετά τις (νέες) δηλώσεις των (προερχόμενων από το ΛΑΟΣ) υπουργών Εσωτερικών και Ανάπτυξης Μ. Βορίδη και Ά. Γεωργιάδη που συνέδεσαν και πάλι ξεκάθαρα τον μη εμβολιασμό με απολύσεις, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη εξέφρασε εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη.

Συγκεκριμένα, όπως είπε «η υποχρεωτικότητα δεν συνδέεται με απολύσεις|, προαναγγέλλοντας, μάλιστα, ειδική νομοθετική ρύθμιση: «Η υποχρεωτικότητα είναι ένα ειδικό πλαίσιο, θα έρθει νομοθετική ρύθμιση την επόμενη εβδομάδα που θα ρυθμίζει αυτά τα ζητήματα και δεν θα συνδέει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με απολύσεις», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα:

-Ο (αρμόδιος για το Δημόσιο) υπουργός Εσωτερικών Μ. Βορίδης, είχε… στείλει στο πειθαρχικό όσους δημοσίους υπαλλήλους αρνηθούν να εμβολιαστούν.

-Ο (ομοϊδεάτης του) υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης είχε τονίσει ότι ο νόμος επιτρέπει απόλυση ανεμβολίαστων.

Παράλληλα χθες:

-Πάλι ο υΠΕΣ είχε μιλήσει για απολύσεις ανεμβολίαστων.

-Για απολύσεις είχε κάνει λόγο και η αρμόδια για τις κοινωνικές δομές υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, για να «τα μαζέψει» λίγο αργότερα, μετά τις αντιδράσεις.

Τι δείχνουν όλα αυτά. Σύμφωνα με καλούς γνώστες του τι συμβαίνει στο εσωτερικό της κυβέρνησης, ότι:

ο αρχικό σχέδιο του Μαξίμου περιλάμβανε και απολύσεις ανεμβολίαστων. Ωστόσο μετά τις έντονες αντιδράσεις, ο πρωθυπουργός κάνει πίσω, τουλάχιστον προς το παρόν.

-Στο τέλος, την πληρώνει η… Δόμνα….

 

 

 

πηγή

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida