Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ελεύθερος υπό όρους ο Αρτέμης Σώρρας

Ελεύθερος υπό όρους ο Αρτέμης Σώρρας

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Το Δικαστικό Συμβούλιο έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης με περιοριστικούς όρους του Αρτέμη Σώρρα και αφέθηκε ελεύθερος από τις φυλακές Χαλκίδας έχοντας εκτίσει 2 έτη και 5 μήνες από την ποινή του. Η αποφυλάκιση στηρίζεται στις ευνοϊκές διατάξεις της “υφ’ όρων απόλυσης” και η καταδίκη του ήταν σε κάθειρξη 6 ετών.

Ο Σώρρας ισχυριζόταν ότι έχει την οικονομική δυνατότητα να ξεπληρώσει πλήρως του χρέος του ελληνικού κράτους με ομόλογα ύψους 200 δισεκατομμυρίων ευρώ και είχε οπαδούς σε όλη την Ελλάδα με ένα ιδιόρρυθμο κίνημα που είχε δημιουργήσει, την “Ελλήνων Συνέλευση”. Το 2017 κρίθηκε ένοχος για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος. Επειδή δεν παρέστη στη δίκη, εκδόθηκε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης και ήταν καταζητούμενος για περίπου έναν χρόνο. Τον Ιούνιο του 2018 συνελήφθη στον Άλιμο.

Τον Δεκέμβριο του 2019 καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε 6 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή για το αδίκημα της απόπειρας απάτης εις βάρος του Δημοσίου, αλλά αθωώθηκε από σειρά άλλων αδικημάτων. Η έφεσή του κατά της καταδικαστικής απόφασης θα εκδικαστεί στο Πενταμελές Εφετείο στις 27 Ιανουαρίου 2021.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida