Έκτακτη σύσκεψη σήμερα στην Εορδαία για τις απαλλοτριωμένες εκτάσεις της ΔΕΗ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Έκτακτη σύσκεψη με θέμα: «Εκμίσθωση αποθέσεων ΔΕΗ σε αγρότες» , συγκαλεί ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα  Κυριακή 7 Αυγούστου 2016 και ώρα 7,30 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Δ.Ε. Αγίας Παρασκευής στην Τ.Κ. Αγίου Χριστοφόρου, ενώ κλήθηκαν να παρευρεθούν οι  Βουλευτές  της Π.Ε. Κοζάνης, ο  Περιφερειάρχης  Δυτικής Μακεδονίας , ο Πρόεδρος  και Διευθύνων  Σύμβουλος  της ΔΕΗ, ο Διευθυντής  Εκμετάλλευσης ΛΚΔΜ και τα Μέλη  του Δ.Σ. της ΔΕΗ κ.κ. Καραλευθέρης  και Βατάλης .

Να σημειωθεί ότι στη σύσκεψη με το ίδιο θέμα της χρήσης τωναπαλλοτριωμένων εκτάσεων στα ορυχεία  , που προηγήθηκε την Τρίτη 2 Αυγούστου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας προεδρεύοντος του Δημάρχου, εκφράστηκε η έντονη διαφωνία της Δημοτικής Αρχής , των Προέδρων και των αγροτών των Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Αγίας Παρασκευής , αναφορικά με τον τρόπο κατανομής αυτών των εκτάσεων , κάνοντας λόγο για κατάφωρη αδικία των δικαιωμάτων της περιοχής .

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida