Εισηγήσεις για παράταση στα τέλη κυκλοφορίας

Εισηγήσεις για παράταση στα τέλη κυκλοφορίας

Περιεχόμενο

Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης δέχεται εισηγήσεις και εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην παράταση καταβολής των τελών κυκλοφορίας έως το τέλος Φεβρουαρίου. Αντί δηλαδή οι ιδιοκτήτες των ΙΧ να πληρώσουν τα τέλη στις 31 Δεκεμβρίου, να έχουν τη δυνατότητα να τα εξοφλήσουν δύο μήνες αργότερα, λόγω και των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας του δεύτερου lockdown, το οποίο έχει πλήξει οικονομικά αρκετά νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
Υπενθυμίζεται ότι πέρσι το υπουργείο Οικονομικών, θέλοντας να διευκολύνει τους πολίτες και να δώσει σε όλους τη δυνατότητα να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, είχε δώσει παράταση 15 ημερών για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, έως την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !