Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Είναι οριστικό: Την Πέμπτη 15 Ιουλίου ανοίγει ο εμβολιασμός για τους εφήβους 15-17 ετών!

Είναι οριστικό: Την Πέμπτη 15 Ιουλίου ανοίγει ο εμβολιασμός για τους εφήβους 15-17 ετών!

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Είναι οριστικό: Την Πέμπτη 15 Ιουλίου ανοίγει ο εμβολιασμός για τους εφήβους 15-17 ετών!

Εδέησε και το κατάλαβαν: Καταργείται η ποινή ακύρωσης του ραντεβού!

Ανοίγει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των παιδιών με το εμβόλιο της Pfizer, μετά και την έγκριση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, όπως ανακοίνωσε στην ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας κορωνοιού στην χώρα, ο Μάριος Θεμιστοκλέους.

Συγκεκριμένα η πλατφόρμα θα ανοίξει για τους ανήλικους οι οποίοι είναι γεννημένοι από τις 31-12-2005 και μετά. Το ραντεβού για τον εμβολιασμό θα μπορεί να κλείνεται από την πλατφόρμα https://emvolio.gov.gr/ με χρήση των κωδικών taxis net.

Αναφέρθηκε επίσης στο τείχος ανοσίας το οποίο συνεχίζει να «χτίζεται», καθώς το 50% του πληθυσμού έχει λάβει έστω τη μια δόση του εμβολίου, ενώ ενημέρωσε πως καταργείται η ποινή ακύρωσης του ραντεβού.

Από τη μεριά της η πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου για τον εμβολιασμό των ηλικιών 12-15 ξεκαθάρισε πως ο κίνδυνος από τον κορωνοϊό είναι μικρός αλλά υπαρκτός, όμως υπάρχει κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού και μετάδοσης σε μεγαλύτερες ηλικίες που είναι πιο ευάλωτες.

Η μετάλλαξη Δέλτα είναι επικίνδυνη για τους ανεμβολίαστους, οι οποίοι είναι κάποιες χιλιάδες, ενώ χρειάζεται μεγάλη προσοχή στους εμβολιασμένους με μόνο μια δόση εμβολίου και κάλεσε τον κόσμο να μην καθυστερήσει να την πραγματοποιήσει.

Επίσης τόνισε πως πολλοί δεν εμβολιάζονται επειδή και οι εμβολιασμένοι μπορούν να κολλήσουν, χωρίς όμως να σκέφτονται πως το 99% που βρίσκονται στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι. 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida