Ε.ΠΟ.Σ: ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ (βίντεο)

Περιεχόμενο

Οι Τσιπροκαμμένοι μας έλεγαν φασίστες και ακροδεξιούς επειδή διαφωνούσαμε με την παραχώρηση του ονόματος μας και διότι το θεωρούμε εσχάτη προδοσία.
Μας έλεγαν ότι έτσι θα αμβλύνουν τον εθνικισμό των γειτόνων..

Τώρα τι έχουν να πουν;;

Από την άλλη έχουμε μια νέα Κυβέρνηση που όσο ήταν αντιπολίτευση έκανε κριτική στους Τσιπροκαμμένους αλλά μέχρι να γίνει κυβέρνηση.
Λέγαμε από τότε ότι η ΝΔ έχει μεγάλη ευθύνη για το ότι φθάσαμε σήμερα σε αυτό το σημείο.
Είναι σε όλους γνωστό το τι ευθύνες έχει ο πατέρας του νυν Πρωθυπουργού.

Τώρα δεν υπάρχει μέρα που υπουργός ή βουλευτής της ΝΔ δεν θα βγει να δηλώσει ότι θα τηρηθεί η συμφωνία και μάλιστα καλεί τους Σκοπιανούς να το κάνουν και αυτοί.
Για τις παρακάτω σκηνές που εκτυλίχτηκαν στην Μελβούρνη δεν θα κάνουν ούτε ένα διάβημα.

Αλλά μάλλον δεν έχει και μεγάλη σημασία για αυτούς.
Είναι απλώς ένα πανί.

Εδώ ξεπούλησαν τη χώρα και την υποθήκευσαν δολίως για 99 χρόνια , για τη σημαία θα νοιαστούν.

Μιχαήλ Πατσίκας
Εκπρόσωπος Ελληνικής Πολιτικής Συνείδησης

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !