Δυτική Μακεδονία: Οι κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα (ονόματα)

ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΠΑΡΟΧΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΕΙΑ –ΝΕΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ) ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Περιεχόμενο

 

 

 

                                   

Σας γνωρίζουμε ότι καθήκοντα Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής  Μακεδονίας, ανέλαβε ο μέχρι πρότινος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας, Αρχιπύραρχος Ιωάννης Ράπτης του Αποστόλου.
Ο μέχρι πρότινος Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, Πύραρχος Γεώργιος Ρούτσιας του Νέστορα, αποστρατεύεται από τις Τάξεις του Πυροσβεστικού Σώματος και τα καθήκοντά του αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Διοικητής του 3ου Πυροσβεστικού Σταθμού (ΒΙ.ΠΕ.) Λάρισας, Πύραρχος Κων/νος Ασαλουμίδης του Δημητρίου.
3. Ο μέχρι πρότινος Διοικητής της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας, Πύραρχος Κων/νος Μαυροματίδης του Γεωργίου, μετατίθεται στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας ως Διοικητής αυτής και τα καθήκοντά αυτής αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας, Πύραρχος Ιωάννης Αμανατίδης του Ευσταθίου.
4. Ο μέχρι πρότινος Διοικητής του 5ου Πυροσβεστικού Σταθμού Κ/Α Θεσ/νικης, Πύραρχος Δημήτριος Παπαδόπουλος του Θεοδώρου, μετατίθεται στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γρεβενών ως Διοικητής αυτής.
5. Ο μέχρι πρότινος Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς, Αντιπύραρχος Κων/νος Τσαλίκης του Ιωάννη, προήχθη στο βαθμό του Πυράρχου, παραμένοντας στα ίδια του καθήκοντα.
6. Ο μέχρι πρότινος Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας, Επιπυραγός Χρήστος Σπυρίδης του Σταύρου, προήχθη στο βαθμό του Αντιπυράρχου, παραμένοντας στα ίδια του καθήκοντα.

 

 

                                                                                    Ο  Διοικητής

                                                                             Ιωάννης Απ. Ράπτης

                                                                                  Αρχιπύραρχος

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !