Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Δημόσιο: Οι ανεμβολίαστοι φέρνουν προσλήψεις συμβασιούχων

Δημόσιο: Οι ανεμβολίαστοι φέρνουν προσλήψεις συμβασιούχων

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Δημόσιο: Οι ανεμβολίαστοι φέρνουν προσλήψεις συμβασιούχων

Το μέτρο της κυβέρνησης για υποχρεωτικό εμβολιασμό όλου του προσωπικού (υγειονομικού, διοικητικού, υποστηρικτικού) των ιδιωτικών και δημοσίων μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων και φροντίδας ΑΜΕΑ έως 16-08-2021 αλλά και όλου του προσωπικού (υγειονομικού, διοικητικού, υποστηρικτικού) των ιδιωτικών και δημοσίων δομών Υγείας (διαγνωστικών Κέντρων, Κέντρων Αποκατάστασης, Κλινικών, Νοσοκομείων, Δομών ΠΦΥ, κ.λπ.) έως 01-09-2021, θα ανοίξει το δρόμο για προσλήψεις συμβασιούχων.

Πώς θα συμβεί αυτό; Σύμφωνα με τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς για τους δημοσίους υπαλλήλους που υπάγονται στις παραπάνω κατηγορίες και θα αρνούνται να εμβολιαστούν προβλέπεται διαθεσιμότητα. Για τα κενά που θα προκύψουν στις συγκεκριμένες υπηρεσίες θα δίδεται η δυνατότητα στους δημόσιους φορείς (μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και νοσοκομεία) να προσλαμβάνουν με ταχείες διαδικασίες προσωπικό ορισμένου χρόνου σε αναπλήρωση όσων δεν εμβολιάζονται.

Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν νέες θέσεις που θα καλυφθούν από συμβασιούχους.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες κάλυψη των κενών θα υπάρξει και στις περιπτώσεις  που θα υπάρχει απαλλαγή από τον εμβολιασμό για αποδεδειγμένους λόγους υγείας υπαλλήλων οι οποίοι δεν μπαίνουν σε διαθεσιμότητα ούτε θα τους στερείται ο μισθός αλλά η θέση τους για ένα χρονικό διάστημα θα καλύπτεται από συμβασιούχο.

Μία Απάντηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida