Δημήτρης Κοντομηνάς: Δίνει μάχη για την ζωή του-«Έχει μείνει 60 κιλά»

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Δημήτρης Κοντομηνάς: Δίνει μάχη για την ζωή του-«Έχει μείνει 60 κιλά»

Δημήτρης Κοντομηνάς: Δίνει μάχη για την ζωή του-«Έχει μείνει 60 κιλά»

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο πρώην ισχυρός άνδρας του ALPHA, Δημήτρης Κοντομηνάς καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

“Έχει μείνει 60 κιλά” σύμφωνα με όσα δήλωσε στο nassosblog άνθρωπος που είναι πολύ κοντά στον πρόεδρο, τον άνθρωπο που ξεκίνησε απο το μηδέν και δημιούργησε μια αυτοκρατορία.

Έναν οργανισμό που έχει περάσει κατά 80% στην κόρη του Μαρία. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί πλήρως τους πρώτους μήνες του Φθινοπώρου με την συνεχίστρια να είναι συνεχώς δίπλα στον πατέρα της.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο επιχειρηματίας είναι διασωληνωμένος και δίνει καθημερινά μάχη για την ζωή του. Ένας άντρας κοντά στο 1,80 με περισσότερα απο 130 κιλά… έχει μείνει λιγότερο απο μισός. Η καρδιά του ωστόσο παραμένει δυνατή. Και αυτό δίνει ελπίδες στους γιατρούς του.

«Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να επιστρέψει ανάμεσά μας… είναι ο άνθρωπος που πίστεψε πολύ σε μένα… κι εγώ δεν ξεχνάω εκείνους που στήριξαν πραγματικά και όχι με λόγια τα όνειρά μου.»

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!