Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Δημήτρης Κοντομηνάς: Δίνει μάχη για την ζωή του-«Έχει μείνει 60 κιλά»

Δημήτρης Κοντομηνάς: Δίνει μάχη για την ζωή του-«Έχει μείνει 60 κιλά»

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Δημήτρης Κοντομηνάς: Δίνει μάχη για την ζωή του-«Έχει μείνει 60 κιλά»

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο πρώην ισχυρός άνδρας του ALPHA, Δημήτρης Κοντομηνάς καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

“Έχει μείνει 60 κιλά” σύμφωνα με όσα δήλωσε στο nassosblog άνθρωπος που είναι πολύ κοντά στον πρόεδρο, τον άνθρωπο που ξεκίνησε απο το μηδέν και δημιούργησε μια αυτοκρατορία.

Έναν οργανισμό που έχει περάσει κατά 80% στην κόρη του Μαρία. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί πλήρως τους πρώτους μήνες του Φθινοπώρου με την συνεχίστρια να είναι συνεχώς δίπλα στον πατέρα της.

Ο επιχειρηματίας είναι διασωληνωμένος και δίνει καθημερινά μάχη για την ζωή του. Ένας άντρας κοντά στο 1,80 με περισσότερα απο 130 κιλά… έχει μείνει λιγότερο απο μισός. Η καρδιά του ωστόσο παραμένει δυνατή. Και αυτό δίνει ελπίδες στους γιατρούς του.

«Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να επιστρέψει ανάμεσά μας… είναι ο άνθρωπος που πίστεψε πολύ σε μένα… κι εγώ δεν ξεχνάω εκείνους που στήριξαν πραγματικά και όχι με λόγια τα όνειρά μου.»

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida