ΔΕΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ : Διαδικτυακός μαραθώνιος της ΝΔ

ΔΕΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ : Διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος της ΝΔ

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Είναι γεγονός, ότι μετά από την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19, με την καθολική συμμετοχή της ελληνικής κοινωνίας και των πολιτών της, υπήρξε και μια ομόθυμη κίνηση εθελοντισμού, στην οποία συνέβαλε αποφασιστικά -μεταξύ των άλλων- η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και η νεολαία της ΟΝΝΕΔ.
Συνεχίζοντας αυτήν την εργώδη προσπάθεια εθελοντισμού, η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας – Δ.Ε.Ε.Π. (πρώην ΝΟ.Δ.Ε.) Κοζάνης της ΝΔ, γνωστοποιεί σε όλους ότι η Γραμματεία Οργανωτικού του Κόμματος, την Κυριακή 24 Μαΐου 2020, από τις ώρες 12:00 έως τις 20.00 διοργανώνει διαδικτυακό τηλεμαραθώνιο, με σκοπό την προβολή και την οικονομική ενίσχυση του έργου που επιτελεί καθημερινά ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ «Φλόγα». Το πρόγραμμα θα προβάλλεται ζωντανά [live] από το κανάλι της Νέας Δημοκρατίας στο Youtube και από τη σελίδα της Γραμματείας Οργανωτικού του Κόμματος, στο Facebook.
Επισημαίνεται ότι η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982, από γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα διαθέτει Γραφεία και Εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της Χώρας. Σκοπός της «Φλόγας» είναι η συμπαράσταση στις οικογένειες και η καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.
Με σύνθημα, «διατηρούμε τη φλόγα του εθελοντισμού αναμμένη», αγκαλιάζουμε τα παιδιά και τις οικογένειες που διανύουν το δικό τους μαραθώνιο.
Εκπρόσωποι από τον πολιτικό, καλλιτεχνικό, αθλητικό και επιστημονικό χώρο, μιλούν για τη «Φλόγα» και το έργο της καθώς και παιδιά του Συλλόγου, μοιράζονται μαζί μας την εμπειρία τους. Πιο συγκεκριμένα:
Από τις 12:00 έως τις 16:00, η προβολή θα γίνεται από στούντιο στη Θεσσαλονίκη,
Από τις 16.00 μέχρι τις 20.00, η σκυτάλη θα περάσει στην Αθήνα.
Ο συντονισμός της εν λόγω εκδήλωσης, θα γίνεται από γνωστούς δημοσιογράφους.
Η Δ.Ε.Ε.Π. (πρώην ΝΟ.Δ.Ε.) Κοζάνης της ΝΔ, καλεί τον καθέναν και την καθεμιά να παρακολουθήσει και να συμμετέχει ενεργά στην εθελοντική πρωτοβουλία, συνδράμοντας ακόμη και οικονομικά, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οπότε και θα παρουσιαστούν οι τρόποι οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου, μέσω πενταψήφιου τηλεφωνικού αριθμού, καθώς και μέσω τραπεζικών λογαριασμών.
Είναι χρέος, να σταθούμε ακόμη μια φορά, δίπλα σε αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη, μιας και μόνο με την υποστήριξη όλων μας, ενισχύεται το μήνυμα της επόμενης ημέρας, ότι μέσα και από την κοινωνική μας ευαισθησία και δράση, υπάρχει ελπίδα να κερδηθεί η μάχη του καρκίνου.

Ο Πρόεδρος
της Οργάνωσης Εκλογικής Περιφέρειας (Ο.Ε.Π.) Κοζάνης

Παντελής Καρακασίδης

Κοινοποιήστε το άρθρο