Η Δ.Ε.Υ.Α. Εορδαίας εκσυγχρονίζει και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες αλλά…ξέχασε να μας ενημερώσει για την καταλληλότητα του νερού!

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Δ.Ε.Υ.Α. Εορδαίας εκσυγχρονίζει και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες αλλά...ξέχασε να μας ενημερώσει για την καταλληλότητα του νερού!

Ένα πολυ σοβαρό θέμα για τη δημόσια υγεία το έκαναν ”γαργάρα” (Δείτε εδώ την σοβαρή καταγγελεία αναγνώστη στο eordaialive.gr) .Δεκάδες συνδημότες  επικοινώνησαν μαζί μας, επιβεβαιώνοντάς  την καταγγελία συμπληρώνοντας με ”κοσμιτικά επίθετα” (τα οποία για λόγος ευνόητους δε μπορουμε να δημοσιεύσουμε) προς τους υπευθύνους της Δημοτικής αρχής για αδιαφορία και έλειψη ενημέρωσης σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Βέβαια ενημέρωση είχαμε,  όχι όμως για την ποιότητα του νερού, αλλα για τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες!

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!