Αθανάσιος Κώτσιος : Χωρίς κομματικές γραμμές και μηχανισμούς. Μπροστά μόνο οι Εργαζόμενοι !

Αθανάσιος Κώτσιος : Χωρίς κομματικές γραμμές και μηχανισμούς. Μπροστά μόνο οι Εργαζόμενοι !

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Αθανάσιος Κώτσιος : Χωρίς κομματικές γραμμές και μηχανισμούς. Μπροστά μόνο οι Εργαζόμενοι !
Αθανάσιος Κώτσιος : Χωρίς κομματικές γραμμές και μηχανισμούς. Μπροστά μόνο οι Εργαζόμενοι !
Ο Κώτσιος Αθανάσιος, επικεφαλής του Νομαρχιακού Παραρτήματος της ΟΤΟΕ νομού Λάρισας και Υποψήφιος με την Παράταξη ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ στις εκλογές του ΣΥΕΤΕ που ολοκληρώθηκαν στις 30 Οκτωβρίου, με δελτίο Τύπου στην εφημερίδα EORDAIALIVE απευθύνεται στους Τραπεζοϋπαλλήλους τους. Εργασίας τους.
Πριν λίγο καιρό με την πρωτοβουλία του επικεφαλής, τον Γιάννη Πούπκο μια μικρή ομάδα εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα οραματίστηκε την αλλαγή του ΣΥΕΤΕ σε έναν Σύλλογο, Σύγχρονο, Συμμετοχικό και Αγωνιστικό με διαπραγματευτική ισχύ για την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων της.
Ένιωσε απογοητευμένη από τον ΣΥΕΤΕ. Ένιωσε προδομένη από την εκπροσώπηση και τη διαπραγμάτευση των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων στην τράπεζα .  
 Ένιωσε ότι πρέπει να αλλάξει κάτι. 
Η ανταπόκριση 40 μέρες μετά την ίδρυση της Νέας Παράταξης ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ είναι πραγματικά ενθαρρυντική και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για έναν ΙΣΧΥΡΟ Σ.Υ.Ε.Τ.Ε.
Χωρίς κομματικές γραμμές, χωρίς κομματικούς μηχανισμούς.
Μπροστά μόνο οι Εργαζόμενοι…..!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Επικεφαλή Γιάννη Πούπκο και από όλους τους Υποψήφιους της Ανανεωτικής Κίνησης “ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ” σε όλους τους συναδέλφους που μας εμπιστεύτηκαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια.
Αυτή η ομάδα δεν είχε συνδικαλιστικά προνόμια, δεν είχε μηχανισμούς ούτε κατεστημένα. Είχε όμως όραμα και θέληση, είχε ποιότητα και είχε και κάτι ακόμη…. αφουγκράστηκε τη φωνή των συναδέλφων – εξ άλλου ήταν και η δικιά της φωνή. 
Η Ομάδα αυτή μεγάλωσε, μίλησε με τους συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα, πείσμωσε και αισθάνθηκε την εμπιστοσύνη που λάμβανε από τους συναδέλφους. Δεν μοίρασε υποσχέσεις, δεν μοίρασε σταυρωμένα ψηφοδέλτια, δεν πίεσε κανέναν συνάδελφο. Ζήτησε μόνο την άγνη ανιδιοτελή στήριξή τους.
Και το αποτέλεσμα;; 
Το όραμα της βρήκε αποδέκτες το 17,29% των συναδέλφων που μέσα σε μόλις 1,5 μήνα από την ίδρυσή της, της έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στηρίζοντας την με την ψήφο τους, στερώντας ταυτόχρονα από τις 2 «κρατικές» παρατάξεις του ΣΥΕΤΕ 18% και 21% της δύναμης τους περίπου.
Θέλω να διαβεβαιώσω τους εργαζόμενους στην Εθνική Τράπεζα εκ μέρους της Επικεφαλής Γιάννη Πούπκου και όλων των Υποψηφίων του ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ότι αντιλαμβανόμαστε ότι με τη στήριξή τους στις εκλογές του ΣΥΕΤΕ περιμένουν από την Παράταξή μας να είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους και να ενημερωνόμαστε για τα προβλήματά μας. τους και να αγωνιζόμαστε για την επίλυσή τους.
Αυτός είναι κι ο λόγος ίδρυσης της Παράταξής μας ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ. Θα είμαστε δίπλα στον Συνάδελφο για να υπερασπιστούμε τα Κεκτημένα Εργασιακά Δικαιώματα του και να διασφαλίσουμε το Εργασιακό Μέλλον όλων μας !
Θέλω να ευχαριστήσω τον επικεφαλής μας Γιάννη Πούπκο γιατί δημιούργησε μια ομάδα με κριτήριο όχι την ποσότητα, αλλά την ποιότητα. Κοιτάζοντας ποιοι είμαστε, νιώθω περηφάνεια για το ήθος, τις αξίες και τη θέλησή μας.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Θα είμαστε παρόντες και διεκδικητικοί σε όλες τις διαπραγματεύσεις 
Πάμε μόνο ΜΠΡΟΣΤΑ.

Μία Απάντηση

  1. Σε 1 χρόνο η αναγεννημένο σοσιαλιστική παράταξη θα τους μοιράσει θέσεις και θα επιστρέψουν όλα τα ορφανά στο μαντρι

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Κρεοπωλείο Παπαδημητρίου Κοζάνη
Γρηγοριαδης Ζαχος Κοζάνη
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Κρεοπωλείο Λουκάς Πτολεμαΐδα Εορδαία
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida