Το σκάνδαλο Siemens στην Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ !!! του Ρούλη Κοκελίδη

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Το σκάνδαλο Siemens στην Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ !!! του Ρούλη Κοκελίδη

Το σκάνδαλο Siemens στην Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ !!! του Ρούλη Κοκελίδη

Μετά  από είκοσι χρόνια πού ξέσπασε το σκάνδαλο  με τα “μαύρα ταμεία ” της Γερμανικής εταιρείας όλοι οι εμπλεκόμενοι, μετά από δεκαπέντε χρόνια κοινοβουλευτικών και δικαστικών ερευνών είναι όλοι  αθώοι!!!  ΣΤο μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς του Πολιτικού  συστήματος από την Μεταπολι’τευση  και μετά , η Ελληνική    Δικαιοσύνη  ξεπέρασε  τον εαυτό της αθωο’νοντας  όλους τούς  κατηγορούμενους !!!

Αυτό  που έχει  πολιτική σημασία είναι, ότι μόλις  έγινε  γνωστό και ανακαλύφθηκε το μεγάλο σκάνδαλο,  έγινε επίσης γνωστή η στενή  προσωπική σχέση τής  οικογένειας  Μητσοτάκη με τον ισχυρό άνδρα τής Siemens στην Ελλάδα  Μιχάλη Χριστοφορα’κο . Όπως  επίσης σε  πολιτικό επίπεδο οι  “παροχές ” σε ει’δος  τής  εταιρείας  στον Κυριάκο  Μητσοτάκη  !!!  Τυχαίο  ;

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Τέλος  να σημειωθεί ότι η  Siemens   έχει  παραδεχθεί  την εμπλοκή  της και έχει πληρώσει  αποζημίωση ” άγνωστη  “στο Ελληνικό  Δημόσιο για την δράση της .

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!