Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Το έγκλημα που συντελείται στην περιοχή να μην ολοκληρωθεί (Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης )

Το έγκλημα που συντελείται στην περιοχή να μην ολοκληρωθεί (Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης )
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΗΣ – ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ – ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ: Πτολεμαιδιώτες, Κοζανίτες, Δυτικομακεδόνες θέλουν και απαιτούν, η εγκληματική απόφαση για την κατεδάφιση των Σταθμών Παραγωγής της περιοχής μας να μην ολοκληρωθεί!

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Είναι κατανοητό σε ΟΛΟΥΣ ότι μετά από τους ΑΗΣ Καρδιάς, Αμυνταίου & Πτολεμαίδας θα έρθει σύντομα και η σειρά του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου και λίγο μετά της ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ 5.  Και μετά τι;  Τ Ι Π Ο Τ Α !!!

Την προσφορά της περιοχής μας με φτηνή Ηλεκτρική Ενέργεια στην ανάπτυξη της ΕΛΛΑΔΑΣ για έναν περίπου αιώνα, με την ολοκλήρωση και της μονάδας ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ 5, δεν θα την ξέρει κανείς, τίποτα δεν θα την θυμίζει!

 Γ  Ι  Α  Τ  Ι;      Γ Ι Α  Τ Ο  Ε Λ Α Χ Ι Σ Τ Ο  Κ Α Ρ Β Ο Υ Ν Ο  Σ Τ Ο  Υ Π Ε Δ Α Φ Ο Σ  Τ Ω Ν  Α Η Σ ;;;;   Μ Η Π Ω Σ  Γ Ι Α Τ Α   Π Ε Ν Τ Ε  Ψ Ω Ρ Ο Ε Υ Ρ Ω   Τ Η Σ  Κ Α Τ Ε Δ Α Φ Ι Σ Η Σ …..  Ή  Μ Η Π Ω Σ  Γ Ι Α  Τ Α  Ε Λ Α Χ Ι Σ Τ Α  Ε Υ Ρ Ω  Τ Η Σ  Ε Π Ε Ν Δ Υ Σ Η Σ ;;;;

Α Π Α Ι Τ Ο Υ Μ Ε   άμεσα λήψη απόφασης από τα συναρμόδια Υπουργεία, για τον χαρακτηρισμό τουλάχιστον του αρχαιότερου ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ως ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΥ και για τα κονδύλια που απαιτούνται (από τα πολλά προγράμματα που τρέχουν όπως μας λέτε), να επενδυθούν, για να αποτελέσει επισκέψιμο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ & ΙΣΤΟΡΙΚΟ χώρο!

Περιφερειάρχης, Δήμαρχοι, σύμβουλοι – παρασύμβουλοι συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, πολιτικοί, φορείς και πολίτες, αν ενδιαφέρεστε για το μέλλον των παιδιών και του τόπου μας γρηγορείτε:

«ΧΡΟΝΟΥ ΦΕΙΔΟΥ»  ΚΑΙ ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΤΑΧΕΩΣ  ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ !!!

 

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
1
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...