ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ (ΕΣΥ) – ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΡΑΜΠΙΔΗ

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ (ΕΣΥ) - ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΡΑΜΠΙΔΗ

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ (ΕΣΥ) – ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΡΑΜΠΙΔΗ

Ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα του ΠΑΣΟΚ 1981 το ΕΣΥ, με πρωτεργάτες τους Παρασκευά Αυγερινό και Γιώργο Γεννηματά, που το αγκάλιασε ο Ελληνικός λαός και το σεβάστηκαν σχεδόν όλες οι μετέπειτα κυβερνήσεις, καταλύεται.
Το νομοσχέδιο “ΝΕΟ ΕΣΥ” που αφορά ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ το υπερασπίστηκε η διορισμένη Υφυπουργός Μίνα Γκάκα, αρνούμενος ίσως να το εισηγηθεί ο Υπουργός Υγείας κ Πλεύρης.
Η κοινωνική ευαισθησία (όσων είχαν) των “προθύμων” της κυβερνητικής πλειοψηφίας, “πνίγηκε” μέσα στις προγραφές της εκλογικής λιστοκρατίας ….
Τρία θεμελιώδη δικαιώματα, κατακτήσεις του λαού μας καταργούνται.
-ΑΣΦΑΛΙΣΗ & ΣΥΝΤΑΞΗ κατρακύλησαν στο κατώτερο δυνατό σημείο. Όλες σχεδόν οι ιατρικές εξετάσεις πληρώνονται, εκτός των Δημόσιων Νοσοκομείων (ακόμα) και η σύνταξη μετά βίας συντηρεί τους ξεχασμένους της τρίτης ηλικίας.
– Η ΠΑΙΔΙΑ είναι ακόμα προστατευόμενη του Συντάγματος, με αρκετές κερκόπορτες (κολέγια κ.λπ.) που δεν μπορεί ακόμα το σύστημα να τις κάνει ελκυστικές.
-Το ΕΣΥ αποδυναμώνεται προσφέροντας υπηρεσίες στα ιδιωτικά συμφέροντα, που πρωτίστως αποσκοπούν στο κέρδος.
Η “Αμερικανιά” (Halloween, Υγεία κ.α.) στο σημερινό Ελλαδιστάν περισσεύει: Έχεις λεφτά, έχεις υγεία, δεν έχεις πεθαίνεις !!! Εξ άλλου πολλοί γίναμε ….

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!