Μια Κυριακή, μα τι Κυριακή. (γράφει η Ράνια Στυλιάδου)

Μια Κυριακή, μα τι Κυριακή. (γράφει η Ράνια Στυλιάδου)

Περιεχόμενο

Όλες οι ημέρες όμορφες είναι αλλά η Κυριακή, ομορφότερη.

Πόσο μάλλον όταν σου δίνεται η δυνατότητα να την περάσεις με ξεχωριστούς ανθρώπους, καλοσυνάτες ψυχές, σε υπέροχους τόπους.

Τόπους διαφορετικούς, ευλογημένους και σε απόσταση, μια στάλα.

Αυτή τη φορά κατευθυνθήκαμε με τα παιδιά του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και φίλων ατόμων με Αναπηρία Εορδαίας, στην Βλάστη.

Οι φίλοι του Βιβλίου και οι Γιορτές της Γης μας άνοιξαν την αγκαλιά τους κι εμείς τρέξαμε, να μας κλείσει μέσα της.

Γευθήκαμε ήχους, εικόνες, ανθρώπους, βιβλία, εκκλησιές, μονοπάτια και πολλά πολλά ακόμα.

Γευθήκαμε τη ζωή και περάσαμε όμορφα.

Πολύ όμορφα.

Ευχαριστούμε όλους όσοι έκαναν μία ακόμα ημέρα της ζωής μας, διαφορετική και πλούσια σε όλα της.

Καλή συνέχεια στον καλοκαίρι όλων.

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
1
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !