Μειωμένο τιμολόγιο ΔΕΗ – Συμβούλιο Επικρατείας (του Μιχάλη Ραμπίδη)

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Μειωμένο τιμολόγιο ΔΕΗ - Συμβούλιο Επικρατείας (του Μιχάλη Ραμπίδη)
Μειωμένο τιμολόγιο ΔΕΗ – Συμβούλιο Επικρατείας (του Μιχάλη Ραμπίδη)

Το Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) ανέβαλε για την ΤΡΙΤΗ 31-1-2023 την συζήτηση της υπόθεσης του ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΕΗ (ΓΠ),
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Είναι η πρώτη και γενναία περικοπή των αποδοχών Εργαζόμενων & Συνταξιούχων ΔΕΗ από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μα τόσο μένος εναντίων μας! Οριζόντια περικοπή, χωρίς καν να λάβουν υπ’ όψη τους την αντικειμενική διάκριση της σύμβασης (ΕΣΣΕ 90) σε παροχή KWt μεταξύ των διαμενόντων στον Βορρά συναδέλφων με οκτώ μήνες Χειμώνα και χαμηλές θερμοκρασίες, από τις Νότιες περιοχές της Ελλάδας. Ούτε καν διάβασαν την σχετική σύμβαση μεταξύ ΓΕΝΟΠ και ΔΕΗ με συν υπογραφή του Υπουργείου Εργασίας. Κατάργησαν μονοκονδυλιά τον νόμο-σύμβαση, γιατί είχαν στο μυαλό τους την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ που πραγματοποίησαν, για να μη χάνουν οι πάμφτωχοι φίλοι μέτοχοι, αλλά οι ζάπλουτοι εργαζόμενοι-συνταξιούχοι ΔΕΗ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Σε συνεννόηση με το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ αναμένουμε και την παρέμβαση των Ομοσπονδιών Συνταξιούχων ΔΕΗ στο ΣτΕ εφόσον κριθεί απαραίτητη.
ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ……
Μειωμένο τιμολόγιο ΔΕΗ - Συμβούλιο Επικρατείας (του Μιχάλη Ραμπίδη)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!