Ιστορίες της φάρμας – Οι γάτες, τα μοσχαράκια και μία …κατσίκα ( γράφει η Αλεξάνδρα Στυλιάδου Μαθήτρια της ΣΤ τάξης Δημοτικού Σχολείου Αετού)

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Ιστορίες της φάρμας - Οι γάτες, τα μοσχαράκια και μία …κατσίκα ( γράφει η Αλεξάνδρα Στυλιάδου Μαθήτρια της ΣΤ τάξης Δημοτικού Σχολείου Αετού)

Ιστορίες της φάρμας – Οι γάτες, τα μοσχαράκια και μία …κατσίκα

 

Σας έχω μιλήσει και άλλες φορές  για το πόσο αγαπώ που έχω σπίτι κοντά σε φάρμα και να είμαι αρκετές ώρες της ημέρας ανάμεσα στα ζώα, στα αγαπημένα μου ζώα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να περιγράφω διάφορες ιστορίες. Περίεργες, ξεκαρδίστηκες, στενάχωρες ή ακόμα και …τρομακτικές.

Αυτή την φορά θα αναφέρω διάφορα πράγματα για να μπορέσει να καταλάβει κάποιος τι ακριβώς μπορεί να συμβεί όταν βρίσκεσαι σε μία φάρμα.

Θα σας μιλήσω λοιπόν για τα γατάκια μας που δεν έχουν κανένα πρόβλημα όταν είναι πεινασμένα να φάνε ακόμα και σκυλοτροφή. Άσε που αν νυστάξουν κοιμούνται μέσα σε παπούτσια ή και πάνω στα μοσχαράκια με τα οποία παίζουν και από ότι μπορώ να καταλάβω περνάνε πολύ ωραία.

Η μαμά γάτα σταμάτησε κάποια στιγμή να θηλάζει τα γατάκια της και η άλλη μας γάτα που είχε γεννήσει νωρίτερα, τα υιοθέτησε και τα θηλάζει πλέον όλα. Και τα δικά της και τα υιοθετημένα

Θα σας πω όμως και για την  ημέρα εκείνη που μία κυρία κατσίκα έκανε κάτι πολύ περίεργο.

Ήταν ελεύθερη κι βοσκούσε στα λιβάδι ενώ όταν ήρθε στην φάρμα  πήγε στις γάτες και τα σκυλιά. Κάποια στιγμή, μετά από αρκετή ώρα που περιφερόταν στον χώρο, την είδα να έχει χώσει τη μούρη της στο σακί με την σκυλοτροφή και να μασουλάει. Κοκάλωσα. Έτρεξα προς το μέρος της να την βγάλω από το σακί αλλά αντιστεκόταν και τότε κατάλαβα ότι της άρεσε πολύ το γεύμα της. Τι άλλο θα δουν άραγε τα μάτια μου.

Αυτά για την ώρα. Θα επανέλθω σύντομα με πολλά άλλα πράγματα αλλά για την ώρα πάω να διαβάσω γιατί καλή και λατρεμένη  η φάρμα αλλά και το διάβασμα απαραίτητο.

 

Αλεξάνδρα Στυλιάδου

Μαθήτρια της ΣΤ¨ τάξης Δημοτικού Σχολείου Αετού

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ιστορίες της φάρμας - Οι γάτες, τα μοσχαράκια και μία …κατσίκα ( γράφει η Αλεξάνδρα Στυλιάδου Μαθήτρια της ΣΤ τάξης Δημοτικού Σχολείου Αετού) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ιστορίες της φάρμας - Οι γάτες, τα μοσχαράκια και μία …κατσίκα ( γράφει η Αλεξάνδρα Στυλιάδου Μαθήτρια της ΣΤ τάξης Δημοτικού Σχολείου Αετού) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ιστορίες της φάρμας - Οι γάτες, τα μοσχαράκια και μία …κατσίκα ( γράφει η Αλεξάνδρα Στυλιάδου Μαθήτρια της ΣΤ τάξης Δημοτικού Σχολείου Αετού)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!