Η ΠΕ Κοζάνης κομμένη στα δυο. 2020-‘23 τρία χρόνια χαμένα για τη Γέφυρα των Σερβίων. (Του Χάρη Κάτανα)

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Χάρης Κάτανας: Οι εικόνες που αντικρίσαμε σήμερα στην Καλάμια Κοζάνης είναι εικόνες ντροπής και παράλληλα έντονου προβληματισμού.

Η ΠΕ Κοζάνης κομμένη στα δυο. 2020-‘23 τρία χρόνια χαμένα για τη Γέφυρα των Σερβίων. (Του Χάρη Κάτανα)


Η Π.Ε. Κοζάνης κομμένη στα δύο.
2020-‘23 τρία χρόνια χαμένα για τη Γέφυρα των Σερβίων.

Η αλήθεια πρέπει να ειπωθεί για το κλείσιμο της υψηλής γέφυρας των Σερβίων. Τη μελέτη και την επισκευή στη γέφυρα Σερβίων αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το Υπουργείο Μεταφορών. Ορθώς, έτσι έπρεπε να γίνει. Όταν ρωτήθηκε όμως ο βουλευτής Κοζάνης κ. Αμανατίδης “γιατί οι βουλευτές επί τρεισήμισι χρόνια δεν πήραν την πρωτοβουλία να γίνει η σύσκεψη στο αρμόδιο υπουργείο”, η απάντηση ήταν πως δεν μας ζητήθηκε από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας. Στην ίδια λογική τοποθετήθηκε και ο Yφυπουργός κ. Παπαδόπουλος στο ερώτημα «γιατί επί τρία τρία χρόνια δεν έγινε η χθεσινή σύσκεψη στο αρμόδιο υπουργείο», απαντώντας πως σε αυτό το ερώτημα πρέπει να απαντήσει ο  Περιφερειάρχης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως ήταν ελλιπής η στρατηγική από τον Περιφερειάρχη κ. Κασαπίδη στο θέμα της επισκευής της γέφυρας των Σερβίων, όπου πιθανότατα μάλιστα με δική του απόφαση  να τοποθετηθεί φανάρι πίστευε πως έτσι θα κέρδιζε χρόνο, ώστε να περάσει το σοβαρότατο πρόβλημα της γέφυρας, στην επόμενη περιφερειακή αρχή.

Να είναι σίγουροι οι συμπολίτες μας στη Δυτική Μακεδονία πως ο συνδυασμός μας, ως επόμενη Περιφερειακή Αρχή, έχει το πολιτικό σθένος και τη στρατηγική να αντιμετωπίζει τα σοβαρά θέματα, χτίζοντας γέφυρες ανάπτυξης με στόχο το καλύτερο μέλλον των Δυτικομακεδόνων.
Θα σταθούμε δίπλα στους επαγγελματίες της περιοχής που έρχονται αντιμέτωποι με μία νέα οικονομική κρίση και θα διεκδικήσουμε άμεσες αποφάσεις για να στηριχθούν οι κοινωνίες που πλήττονται.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...