Η άνοιξη δεν ήρθε …. Γιατί πήρε λάθος τρένο ….Του Ρούλη Κοκελίδη

Eordaialive Team
3λ ανάγνωσης
Η άνοιξη δεν ήρθε .... Γιατί πήρε λάθος τρένο ....Του Ρούλη Κοκελίδη

Η άνοιξη δεν ήρθε …. Γιατί πήρε λάθος τρένο ….Του Ρούλη Κοκελίδη


Ιδιαίτερα   αυτές  τις δύσκολες στιγμές για την Ελληνικη κοινωνία  , που η άνοιξη  δεν ήρθε…. γιατί  πήρε  λάθος τρένο  ….και ο χρόνος  σταμάτησε  την ώρα  της μοιραίας  συγκρουσης των δύο  τρένων στα Τέμπη,  τίποτε  δεν θα  είναι το ίδιο. Πενθουμε  τα  αδικοχαμένα  παιδιά  όλη η Ελλάδα  με τις καθημερινές εκδηλώσεις,  με δάκρυα  στα μάτια, ποναμε , αγωνιουμε  μαζί  με τούς γονείς που βιώνουν ένα σύγχρονο  αρχαίο  δράμα!!!

Οργή  για την ολιγωρία  των υπεύθυνων,  ανευ’θυνων  στην διακυβέρνηση  της χώρας,  σταμάτα   να  τρω’ς  τα παιδιά σου . Φτα’νει  πια ,ποτέ ξανά  ΤΕΜΠΗ  !!! αυτή είναι  η μαζική  έκφραση  των μαθητών,  των φοιτητών,  της νεολαίας  που ασφυκτιά,  που ζει’ μια διαρκή ματαίωση και απογοήτευση , οργι’ζεται, βράζει είναι έτοιμη να εκραγεί . Στα  Τέμπη   η νεολαία  με ανθρωπιά,  αλληλεγγύη  , με γενναιότητα, με  ηρωισμό  όπως  ο φοιτητής ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΙΚΑΝΙΩΤΗΣ , με κίνδυνο  της ζωής, με αυτοθυσία, έδωσε  μαθήματα  κοινωνικής  συμπεριφοράς  ,σώζοντας  πολλές ζωές, μέσα  στο σκοτάδι και με μόνο φω’ς  αυτό τής  φωτιάς!!!

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!!  Παλευει  πεισματικά να μπουν  τα λουλούδια  στις ράγες . Μεγαλώνει σε μια χώρα με προβληματική οικονομία ,  χωρίς  προοπτική  για την παραγωγικη ανάπτυξη από τις λαθεμενες επιλογές της σημερινής Κυβέρνησης. Βλέπει την πατρίδα  να πουλιέται,  τις υποδομές της να υποβαθμι’ζονται ,την παιδεία  της να υπονομευεται καθημερινά .Ποιος      έχει τελικά την ευθύνη  για την τραγωδία  των Τεμπών;

Μεγαλη  ευθύνη  έχει η πάντα  “ανευθυνη ” κυβέρνηση    Μητσοτάκη.Οχι    γιατί επιδίωξε  την τραγωδία,  όχι γιατί το ήθελε, όχι γιατί  τα παρέλαβε  όλα τέλεια, αλλά γιατί  δεν έκανε τίποτα να την αποτρέψει. Σε  μια εποχή που η τεχνολογία μπορεί να διορθώνει τα ανθρώπινα  λάθη , είναι  το λιγότερο  κοροϊδία για την εξουσία  να κρύβεται πίσω από το λάθος ενός  υπαλλήλου, για  να  σκεπάσει τις δικές της εγκληματικές πολιτικές, δίνοντας  τη δυνατότητα απλόχερα στα ιδιωτικά συμφέροντα  να κυριαρχούν στους βασικούς τομείς  της οικονομίας.

Με το λιγότερο κράτος  ,τον σκληρό νεοφιλελευθερισμό ,η  επιτελική κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει  καταστροφικά αποτελέσματα στην υγεία,  στην ενεργειακή πολιτική, στη ακρίβεια, τώρα στην τραγωδία των Τεμπών. Ο σταθμάρχης  του Μαξίμου με ένα ” ξερό ” συγνώμη  μόλις  χθες ,πιστεύει  ότι μπορεί να ξεμπερδέψει τη βουή  του πένθους που εξελίσσεται  καθημερινά σε οργή  ; Οι  ευθύνες  υπάρχουν,  είναι συγκεκριμένες και θα αποδοθούν.   Η  αλήθεια  θα λάμψει!!!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...