ΕΝΑ ''ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ'' ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ... ( γράφει ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης)

ΕΝΑ ”ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ” ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ… ( γράφει ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης)

stefanos tsikas ptolemaida teba pdm
AΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΝΑ ”ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ” ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ… ( γράφει ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης)

Η ιστορία μας το περιγράφει περίτρανα, πως εμείς οι Έλληνες στο παρελθόν, σε καιρούς χαλεπούς και δύσκολους, έχουμε ενωθεί αμέτρητες φορές κι αντιμετωπίσαμε όλοι μαζί, σαν ένα σώμα και μια ψυχή, εχθρούς και κατακτητές.

Ενωθήκαμε με ένα «μολών λαβέ» ή βροντοφωνάξαμε  στον ίδιο παλμό «ελευθερία ή θάνατος». Πιο κοντά στο σήμερα, ίσως μπορούμε ακόμη να νιώσουμε τους κοντινούς προγόνους μας να ενώνονται στην ιαχή « αέρα»…

Όπως τότε, έτσι και τώρα που γύρω μας όλα καταρρέουν, που σχεδιασμένα η λήθη σκεπάζει το ένδοξο παρελθόν, ξεθωριάζει και μεταλλάσσει την Αλήθεια της Δημιουργίας,  οι Έλληνες ενώνονται για την πραγματική αποστολή τους.

 Είναι υφασμένο στη μοίρα μας να σηκώνουμε στις πλάτες μας το βάρος της επαναφοράς της ισορροπίας και της αρμονίας στον πλανήτη.

Είναι η αποστολή μας εντεταλμένη από τους ίδιους τους Δημιουργούς, να προστατέψουμε  κάθε δημιούργημα στη Γαία Δήμητρα. Κι αν η αποστολή για προστασία αποτύχει τότε έχουμε την ευθύνη της επανόρθωσης  κάθε βλάβης και καταστροφής και της επαναφοράς των πάντων στη νομοτέλεια τους και στη φυσιολογία τους.

Στη δική μας εποχή, η πραγματική ένωση των Ελλήνων ξεκίνησε μόλις 7 χρόνια πίσω, όταν χωρίς κόμμα, χωρίς δόγμα και χωρίς χρώμα, έγινε κάλεσμα όλων των ανθρώπων  να δώσουν το δικό τους παρών στην Ελλήνων Συνέλευσις.

Το θηρίο του ανθελληνισμού, που αιώνια καραδοκεί κι  επιδιώκει να αφανίσει τον Έλλην άνθρωπο από προσώπου γης, ταράχτηκε…

Μέσα στα 7 χρόνια, επιστράτευσε τις δικές του δυνάμεις που κυριαρχούν στον πλανήτη μας για να  αμαυρώσουν, να κυνηγήσουν, να δικάσουν και να και φυλακίσουν τον Πρόεδρο του Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις Αρτέμη Σώρρα, επιδιώκοντας στην ουσία να διαλύσουν  και να εξαφανίσουν την πιο δυνατή ένωση που ξεκίνησε για άλλη μια φορά στην ανθρώπινη ιστορία.

Όμως…είναι προδιαγεγραμμένο Η Ελλάς να λάμψει και πάλι..

Είναι σχέδιο των Δημιουργών να ξυπνήσει η Πατρώα Ουσία, ο κώδικας που βρίσκεται στον πυρήνα των κυττάρων μας και να ενώσει όλες τις ανθρώπινες ψυχές που γεννήθηκαν και βιώνουν στο συγκεκριμένο χωροχρονικό παρόν.

Μια μεγάλη γιορτή ετοιμάζεται να λάβει χώρα ημέρα Κυριακή στις 15 Μαΐου στην Αθήνα , στην Ε.ΣΥ Λαγωνησίου.

Μια γιορτή επανένωσης και ενθύμησης της καταγωγής μας και της αποστολής μας ως Έλληνες.

Μια ευκαιρία να θυμηθούμε πως είμαστε όλοι μια οικογένεια και πως είναι όμορφο και σημαντικό να νιώθεις πως δεν είσαι μόνος μέσα στην τεχνητή παγίδα της μοναξιάς που έχουν στήσει για όλους τους ανθρώπους.

Μπαίνει λεωφορείο από Κοζάνη με τιμή εισιτηρίου στα 22 ευρώ αν γεμίσει και τιμή εισόδου στο πλούσιο συμπόσιο 13 ευρώ …

Όποιος ενδιαφέρεται και θέλει περεταίρω πληροφορίες μπορεί να τηλεφωνήσει στο 6977787116 ή στο 6972808871..

Το σχέδιο για την αλλαγή των πάντων είναι έτοιμο και μας περιμένει.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ. Ας μην μείνει κενή η δική μας θέση που είναι τόσο σημαντική σ αυτόν τον σπουδαίο αγώνα της επανένωσης για την Ελευθερία…

ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.