Εορδαία, eordaia, Πτολεμαΐδα, Πτολεμαϊδα, Πτολεμαίδα, Πτολεμαιδα, ptolemaida, Δυτική Μακεδονία, Κοζάνη, Ειδήσεις, ptolemaida news, τα νεα της πτολεμαϊδας, νεα πτολεμαϊδασ, τα νεα τησ πτολεμαϊδασ, τα νεα τησ πτολεμαϊδασ σημερα, τα νεα τησ πτολεμαϊδασ σημερα, τα νεα της πτολεμαιδας, τα νεα της πτολεμαϊδας σημερα, τα νεα τησ πτολεμαιδασ, εορδαια νεα, τανεα τησ πτολεμαιδασ
Εορδαία, eordaia, Πτολεμαΐδα, Πτολεμαϊδα, Πτολεμαίδα, Πτολεμαιδα, ptolemaida, Δυτική Μακεδονία, Κοζάνη, Ειδήσεις, ptolemaida news, τα νεα της πτολεμαϊδας, νεα πτολεμαϊδασ, τα νεα τησ πτολεμαϊδασ, τα νεα τησ πτολεμαϊδασ σημερα, τα νεα τησ πτολεμαϊδασ σημερα, τα νεα της πτολεμαιδας, τα νεα της πτολεμαϊδας σημερα, τα νεα τησ πτολεμαιδασ, εορδαια νεα, τανεα τησ πτολεμαιδασ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΕΟΡΔΑΙΑ
    • ΚΑΣΤΟΡΙΑ
    • ΚΟΖΑΝΗ
    • ΦΛΩΡΙΝΑ
    • ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ
  • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΕΟΡΔΑΙΑ
    • ΚΑΣΤΟΡΙΑ
    • ΚΟΖΑΝΗ
    • ΦΛΩΡΙΝΑ
    • ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ
  • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • 698 189 3715
  • info@eordaialive.com
Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek volteros butterflys ptolemaida
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης > Blog > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > Άρση περιοριστικών μέτρων: Μουσική στην εστίαση και καλεσμένοι σε τελετές τα επόμενα βήματα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άρση περιοριστικών μέτρων: Μουσική στην εστίαση και καλεσμένοι σε τελετές τα επόμενα βήματα

Eordaialive Team
07/06/2021
Δεν υπάρχουν Σχόλια
3λ ανάγνωσης
Κοινοποιήστε
Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !
Άρση περιοριστικών μέτρων: Μουσική στην εστίαση και καλεσμένοι σε τελετές τα επόμενα βήματα
Κοινοποιήστε

Άρση περιοριστικών μέτρων: Μουσική στην εστίαση και καλεσμένοι σε τελετές τα επόμενα βήματα. Η περαιτέρω άρση των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό αναμένεται να τεθεί επι τάπητος την τρέχουσα εβδομάδα, με την μουσική στην εστίαση και την αλλαγή του «πρωτοκόλλου» σε γάμους και τελετές να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιτροπή των λοιμωξιολόγων θα συνεδριάσει αυτή την εβδομάδα και αναμένεται να γίνει εισήγηση για επαναφορά της μουσική στην εστίαση. Παράλληλα, θα τεθεί και το ζήτημα της αύξησης των καλεσμένων (επιτρέπονται μέχρι 100) σε γάμους, βαφτίσεις κ.λπ., με βασικό προσανατολισμό της επιτροπής να είναι η συγκεκριμένη αλλαγή να γίνει τον Ιούλιο.

Περιεχόμενο
Άρση περιοριστικών μέτρων: Μουσική στην εστίαση και καλεσμένοι σε τελετές τα επόμενα βήματα. Η περαιτέρω άρση των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό αναμένεται να τεθεί επι τάπητος την τρέχουσα εβδομάδα, με την μουσική στην εστίαση και την αλλαγή του «πρωτοκόλλου» σε γάμους και τελετές να βρίσκεται στο προσκήνιο.Τείχος ανοσίας μέσα στο καλοκαίρι
tomiro

Όπως είχε τονίσει και η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, για το θέμα της μουσικής και της απαγόρευσης κυκλοφορίας αναμένονται ανακοινώσεις κατά την τακτική ενημέρωση των συντακτών για την επιδημιολογική κατάσταση της νόσου Covid-19 στη χώρα, την Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της νυχτερινής απαγόρευσης της κυκλοφορίας, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, είχε τονίσει πως γίνονται καθημερινά «70.000 έλεγχοι, όμως δεν είναι σκοπός της κυβέρνησης να δίνει πρόστιμα».

Παράλληλα, για το θέμα της μουσικής και του περιορισμού των ατόμων στις δεξιώσεις είχε επισημάνει πως ο γάμος είναι ιερό θέμα. «Το υπουργείο Ανάπτυξης έχει θέσει το θέμα στο τραπέζι, όμως εμπιστευόμαστε τους λοιμωξιολόγους κι ας μην ξεχνάμε ότι πολίτες είναι διασωλωνημένοι κι άλλοι νοσούν. Ο covid-19 δεν έχει φύγει», ανέφερε.

Όπως είχε γράψει η «Κ» για τον περιορισμό των μετακινήσεων, που ισχύει από τις 00:30 έως τις 05:00, δεν αναμένονται αλλαγές πριν από τις 15 Ιούνιου. Μάλιστα, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, σε σχετική ερώτηση είχε συστήσει «υπομονή έως τα μέσα Ιουνίου».

Τείχος ανοσίας μέσα στο καλοκαίρι

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες με την πρόοδο του εμβολιασμού και τη βελτίωση του καιρού, σημειώνεται ύφεση της πανδημίας στη χώρα, καθώς μειώνονται σταθερά οι αριθμοί ενεργών κρουσμάτων και διασωληνωμένων. Χθες καταγράφηκαν 580 νέα κρούσματα της Covid-19 και 24 θάνατοι ατόμων που είχαν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Περίπου στις 100.000 ανά ημέρα και συγκεκριμένα σε 97.973 ανήλθε ο μέρος όρος των προγραμματισμένων εμβολιασμών κατά της Covid-19 για την εβδομάδα που πέρασε, από την 31η Μαϊου έως και την 6η Ιουνίου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

DEI_ENERGYCOACH
texniko grafeio
metavash ae
a close-up of a fruit
aioliki vermiou
radiokapsoura.gr
drone
nikou sidiroupouloy
radio melodia
delikostas antallaktola
ioardanidis
laika se matsore
Δακτυλογραφήσεις
27α Ερμακιώτεια: Διήμερες Εκδηλώσεις στις 23-24 Ιουλίου στο Δημοτικό Σχολείο Ερμακιάς
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27α Ερμακιώτεια: Διήμερες Εκδηλώσεις στις 23-24 Ιουλίου στο Δημοτικό Σχολείο Ερμακιάς

0λ ανάγνωσης
Καταγγελία αναγνώστριας - Επικίνδυνη Διασταύρωση στην Πτολεμαΐδα: Νέο Τροχαίο στη Συμβολή Γουμέρας με Ελ. Βενιζέλου (φωτογραφίες)
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ

Καταγγελία αναγνώστριας – Επικίνδυνη Διασταύρωση στην Πτολεμαΐδα: Νέο Τροχαίο στη Συμβολή Γουμέρας με Ελ. Βενιζέλου (φωτογραφίες)

1λ ανάγνωσης
ΔΕΥΑΕ: Παράταση Διακοπής Νερού στην Πτολεμαΐδα έως τις 16:00 λόγω Εκτεταμένης Βλάβης
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ

ΔΕΥΑΕ: Παράταση Διακοπής Νερού στην Πτολεμαΐδα έως τις 16:00 λόγω Εκτεταμένης Βλάβης

1λ ανάγνωσης
Λ. Μαλούτας : Απολογισμός πεπραγμένων χωρίς Αποτύπωμα - Η δημοτική αρχή Κοζάνης στον "αυτόματο πιλότο", χωρίς όραμα και χωρίς διεκδικήσεις.
ΚΟΖΑΝΗΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λ. Μαλούτας : Απολογισμός πεπραγμένων χωρίς Αποτύπωμα – Η δημοτική αρχή Κοζάνης στον “αυτόματο πιλότο”, χωρίς όραμα και χωρίς διεκδικήσεις.

5λ ανάγνωσης

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Νέα & Ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, ptolemaida, kozani, eordaia Κοζανη Κοζάνης Κοζανη kozani kozanh kozanhs KOZANI Πτολεμαίδα ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ Eordaia Εορδαία

Eordaialive logo
Facebook-f X-twitter Instagram Youtube
Χρήσιμα
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Καταγγελίες Αναγνωστών
Επικοινωνία
  • info@eordaialive.com
  • +30 698 189 3715
Δημοφιλής Κατηγορίες
  • Τοπικές Ειδήσεις
  • Θέσεις Εργασίας

Eordaialive.com 2025 © All Rights Reserved.

Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Έχασες τον κωδικό σου?