Αρωγοί στο συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης επιχειρήσεις, σύλλογοι και πολίτες

Αρωγοί στο συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης επιχειρήσεις, σύλλογοι και πολίτες

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό φτάνει πλέον το συσσίτιο απόρων δημοτών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης, καλύπτοντας όλο το εύρος του δήμου και συνδράμοντας σε δημότες που έχουν ανάγκη.

Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια από την πρώτη μέρα λειτουργίας του συσσιτίου στέκονται επιχειρήσεις, σύλλογοι και μεμονωμένοι πολίτες που με τις δωρεές τους συνδράμουν στο έργο του.
Το συσσίτιο δήμου Κοζάνης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, για τις πολύτιμες δωρεές τον μήνα Ιούνιο, στους παρακάτω:
1.Το αρτοποιείο Πάσχος Καραλίγκας (πίτες καθημερινά)
2.Το αρτοποιείο Σάκης Γεωργάκας(πίτες)
3.Το ζαχαρ/στείο Αμορίνο(πίτες)
4.Το ζαχαρ/στείο Coffee-bites(πίτες-κρουασάν καθημερινά)
5.Τον φούρνο του Κρόκου Α.Κύρινα & Β. Βαβλιάρα(ψωμιά)
6.Την Alfa Κουκουτάρης (κατεψυγμένες πίτες)
7.Το σωματείο παραγωγών λαικής αγοράς «Αρχάγγελος Μιχαήλ» που μας προσέφεραν (μέσα σε ένα μήνα 2 φορές) διάφορα τρόφιμα για τις ανάγκες του συσσιτίου (ρύζι,πατάτες ,κρεμμύδια, μανιτάρια,όσπρια, μαιδανό, σέλινο, μήλα,αγγουράκια,φρούτα,ελιές,κολοκυθάκια, μελιτζάνες,νωπά κοτόπουλα,νωπά ψάρια).
8.Στην μνήμη των Χρήστου-Ελένης-Δημητρίου Χασάπη και Γεωργίου-Αικατερίνης Γκιάτα μας προσέφεραν ένα ολοκληρωμένο γεύμα (25 κιλά κιμά),η οικογένεια Ιωάννη Χασάπη-Βασιλικής Γκιάτα.
9.Τον Ιωάννη Λαζαρίδη που μας προσέφερε 5 καφάσια κεράσια παραγωγής του.
10.Τον Διάφα Νικόλαο και τον Μωυσιάδη Ηλία που μας προσέφεραν μαγειρεμένο φαγητό(κοτόπουλο με πατάτες), στην μνήμη των πατέρων τους, καλύπτοντας όλες τις μερίδες του Συσσιτίου(πιο συγκεκριμένα 180 μερίδες).
11.Την οικογένεια Αλέκου Χονδροκώστα που μας προσέφερε έναολοκληρωμένο γέυμα στην μνήμη του αδερφού και θείου Χρήστου Χονδροκώστα.
12.Την οικογένεια Χρυσούλας Σιαλβέρα και τις κόρες της που μας προσέφεραν ένα ολοκληρωμένο γεύμα με αφορμή τη συμπλήρωση 5 ετών από τον θάνατο του πολυαγαπημένου τους συζύγου και πατέρα Γεωργίου Σιαλβέρα (Μέντηκας).
Ευχαριστούμε επίσης πολλούς συμπολίτες μας που μας προσέφεραν μεγάλες και σημαντικές δωρεές αλλά θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.

Δείτε Επίσης

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Έρχεται η ώρα του... λογαριασμού - Ποιοι και πότε θα πρέπει να επιστρέψουν χρήματα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Έρχεται η ώρα του… λογαριασμού – Ποιοι και πότε θα πρέπει να επιστρέψουν χρήματα

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Έρχεται η ώρα του… λογαριασμού – Ποιοι και πότε θα πρέπει να επιστρέψουν χρήματα Αν και η προθεσμία υποβολής των απαραίτητων δικαιολογητικών για τις επιχειρήσεις που έλαβαν Επιστρεπτέα Προκαταβολή,

Διαβάστε περισσότερα »
Σε νέα υψηλά επίπεδα το ηλεκτρικό ρεύμα αύριο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε νέα υψηλά επίπεδα το ηλεκτρικό ρεύμα αύριο

Σε νέα υψηλά επίπεδα το ηλεκτρικό ρεύμα αύριο Σε υψηλά επίπεδα “σκαρφαλώνουν, αύριο Τρίτη οι τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας. Αναλυτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία του Χρηματιστηρίου Ενέργειας, η μέση τιμή

Διαβάστε περισσότερα »
ΟΑΕΔ: Οριστικοί πίνακες του προγράμματος επιταγών αγοράς βιβλίων 2021
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΑΕΔ: Οριστικοί πίνακες του προγράμματος επιταγών αγοράς βιβλίων 2021

ΟΑΕΔ: Οριστικοί πίνακες του προγράμματος επιταγών αγοράς βιβλίων 2021 Αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων, αποκλειομένων και παρόχων βιβλιοπωλείων-εκδοτικών οίκων του προγράμματος χορήγησης Επιταγών αγοράς βιβλίων για το έτος 2021.

Διαβάστε περισσότερα »
ΑΑΔΕ: Τέσσερις νέες ψηφιακές εφαρμογές για τους φορολογούμενους
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΑΔΕ: Τέσσερις νέες ψηφιακές εφαρμογές για τους φορολογούμενους

ΑΑΔΕ: Τέσσερις νέες ψηφιακές εφαρμογές για τους φορολογούμενους   Όσα θα μπορούν να κάνουν με λίγα «κλικ» και χωρίς ταλαιπωρία οι πολίτες Ψηφιακές εφαρμογές που δίνουν τη δυνατότητα στους φορολογούμενους

Διαβάστε περισσότερα »
«Ανοίγει παράθυρο» για νέες παροχές - Στο τραπέζι κοινωνικό μέρισμα και φοροαπαλλαγές
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Ανοίγει παράθυρο» για νέες παροχές – Στο τραπέζι κοινωνικό μέρισμα και φοροαπαλλαγές

«Ανοίγει παράθυρο» για νέες παροχές – Στο τραπέζι κοινωνικό μέρισμα και φοροαπαλλαγές   «Ανοίγει παράθυρο» για επιπλέον μέτρα στήριξης σε ευάλωτα νοικοκυριά και νέες παροχές: Αν και η κυβέρνηση αναγκάστηκε να υιοθετήσει λόγω

Διαβάστε περισσότερα »
Έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας πολλών ταχυτήτων - Τι ισχύει ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας πολλών ταχυτήτων – Τι ισχύει ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος

Έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας πολλών ταχυτήτων – Τι ισχύει ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος   Τέλη κυκλοφορίας… πολλών ταχυτήτων καλούνται να πληρώσουν οι κάτοχοι οχημάτων για το 2022: Η

Διαβάστε περισσότερα »
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida