Αποκατάσταση Γέφυρας Χρωμίου -Ποντινής.

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αποκατάσταση Γέφυρας Χρωμίου -Ποντινής.

 

 

       Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης ο “ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ” μετά την επίσκεψη του Προέδρου Σάκη Λότσιου και του Γραμματέα Δημήτρη Μπουκάλη στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Πουτακίδη Αριστοτέλη την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 ενημερώνει τους κατοίκους των χωριών των Βεντζίων Γρεβενών ότι μετά την καταστροφική πλημύρα στις 10 Σεπτεμβρίου 2016 που κατέστρεψε την γέφυρα στον δρόμο Χρωμίου – Ποντινής έδειξε απ’ την αρχή το αμέριστο ενδιαφέρον για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Επισκεφτήκαμε όλους τους αρμόδιους παράγοντες των ΠΕ Γρεβενών, Δήμου Γρεβενών, ΠΕ Κοζάνης και Δήμου Κοζάνης και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι την διεκπεραίωση του έργου έχει αναλάβει ο Δήμος Κοζάνης. Έχει γίνει η μελέτη του έργου και σύντομα θ’ αρχίσει η κατασκευή νέας γέφυρας.

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε από κοντά την εξέλιξη μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.

 

 

 

 

 

Για το Δ.Σ

 

Ο Πρόεδρος                                             Ο Γ. Γραμματέας

 

 

Αθανάσιος Λότσιος                                   Δημήτριος Μπουκάλης

 

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αποκατάσταση Γέφυρας Χρωμίου -Ποντινής. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αποκατάσταση Γέφυρας Χρωμίου -Ποντινής.

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!