Απίστευτο: Δεν πήρε τη σύνταξή της επειδή το ΙΚΑ την θεωρεί νεκρή

Απίστευτο: Δεν πήρε τη σύνταξή της επειδή το ΙΚΑ την θεωρεί νεκρή

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απίστευτο: Δεν πήρε τη σύνταξή της επειδή το ΙΚΑ την θεωρεί νεκρή

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο κ. Μυλωνίδης, κάτοικος Θεσσαλονίκης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», προχώρησε σε μία πρωτάκουστη καταγγελία.  Το ΙΚΑ, θεώρησε την σύζυγό του νεκρή, ωστόσο της κατέβαλε την σύνταξη, και τώρα της ζητά πίσω δύο καταβληθέντα ποσά. Όταν δε η σύζυγός του πήγε στο ΙΚΑ να ρωτήσει, γιατί δεν της έχει καταβληθεί η σύνταξη, οι υπάλληλοι της έδωσαν μία παράδοξη απάντηση λέγοντάς της ότι είναι νεκρή εδώ και τρεις μήνες.

 

«Πήγαμε στο ATM, Στις 31 Αυγούστου και  πήγε η γυναίκα μου να πάρει τη σύνταξη και δεν είχε μπει η σύνταξη. Πάει η γυναίκα μου στο ΙΚΑ της Δράμας, να ρωτήσει για ποιόν λόγο δεν μπήκε η σύνταξη. Της είπαν ότι η κ. Μυλωνίδου είναι νεκρή εδώ και 3 μήνες. Άνοιξε το κομπιούτερ η υπάλληλος, η γυναίκα μου ήταν παρούσα, και της λένε ότι θα επιστρέψει και τρεις μήνες σύνταξης πίσω, και ότι τη σύνταξη παράνομα την εισέπραξαν οι κληρονόμοι. Δεν υπάρχει συνωνυμία, η γυναίκα μου άρχιζε και έκλαιγε», είπε αρχικά.

 

«Τη Δευτέρα πήγα στο ΙΚΑ Νέας Ιωνίας Θεσσαλονίκης, και ο υπάλληλος είπε ότι έγινε λάθος από έναν δήμο της Ελλάδος. Τι δουλειά έχει ένας δήμος από την Πελοπόννησο ή τον Έβρο; Ακόμα τη θεωρούν νεκρή. Διαφορετικά, θα κάνω αγωγή», συμπλήρωσε.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida