Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

ΑΟΦ: Σχέδιο Αλληλεγγύης “Alternative Sports for Youth: αθλητικός τουρισμός για τη Νεολαία” και πρόσκληση για γνωριμία με το Roller ski_ΟΕΝΕΦ

ΑΟΦ: Σχέδιο Αλληλεγγύης "Alternative Sports for Youth: αθλητικός τουρισμός για τη Νεολαία" και πρόσκληση για γνωριμία με το Roller ski_ΟΕΝΕΦ
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ο Αθλητικός Όμιλος Φλώρινας (ΑΟΦ) στο πλαίσιο του Σχεδίου Αλληλεγγύης “Alternative Sports for Youth: αθλητικός τουρισμός για τη Νεολαία”,  με φορέα υλοποίησης τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας ΟΕΝΕΦ, προσκαλεί τους νέους/ες ηλικίας από 8 ως 30 ετών να συμμετέχουν στη δράση που αφορά στη γνωριμία με το Roller ski και την τεχνική του. Στόχος είναι να κατανοήσουν οι νέες και νέοι τα πολλαπλά σωματικά και ψυχικά οφέλη της ανάπτυξης δράσης που σχετίζεται με το Roller ski. Επιπρόσθετα οι συμμετέχοντες/ουσες  θα έχουν την ευκαιρία να ασκηθούν σε ανοικτούς χώρους υψηλού φυσικού κάλλους και να κατανοήσουν  τα οφέλη της ήπιας αθλητικής παρέμβασης σε φυσικούς χώρους, καθώς και του σεβασμού στη φύση. Τέλος, οι εκπαιδευόμενοι/ες θα μπορέσουν  να θέσουν σαν στόχο την εφαρμογή της αποκτημένης γνώσης, να αξιολογήσουν την πρόοδο τους και να συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι γνωριμίας.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Το Σχέδιο υποστηρίζεται ως Έργο Αλληλεγγύης, από το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης.

 

Συγκέντρωση: Τρίτη 11/7/2023, ώρα 18:30, στην τοποθεσία: Φράγμα Τριανταφυλλιάς Φλώρινας (ευθεία επί του Φράγματος)

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: Χρήστος Τίτας: 6932919269

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...