Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Αναστολές : Τι θα ισχύσει για τις σχολές χορού

Αναστολές : Τι θα ισχύσει για τις σχολές χορού

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αναστολές : Τι θα ισχύσει για τις σχολές χορού

Ο χώρος του πολιτισμού έχει πληγή ανεπανόρθωτα από όλη αυτή την κατάσταση του Lockdown, αφού έχει να δουλέψει τουλάχιστον ένα χρόνο και κάτι. Από σήμερα αρχίζουν τομείς του πολιτισμού να ξανά επαναλειτουργούν με πολύ αυστηρά μέτρα και κυρίως για όσους μπορούν να δουλέψουν σε εξωτερικούς χώρους.

%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF %CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7%CF%82 7 8

Έτσι έχουμε την επανέναρξη των θεάτρων σε υπαίθριους χώρους, αλλά και γενικά φαίνεται ότι όλο και περισσότερες τόσο αθλητικές, όσο και πολιτιστικές δραστηριότητες αρχίζουν να παίρνουν το πράσινο φως για την επανέναρξή τους. Το ερώτημα που παραμένει ωστόσο, είναι γιατί ακόμα δεν έχει βγεί κάποια επίσημη ανακοίνωση για τις σχολές χορού και τι τελικά θα ισχύσει.

Ανακοινώσεις ΣΙΣΧΕ

  • Το σωματείο που όλη την περίοδο του lockdown ,έχει σταθεί δίπλα σε ιδιοκτήτες, αλλά και μαθητές και έχει προσπαθήσει με αλλεπάλληλες συνεδριάσεις με τους υπουργούς να βρει μία λύση για να ανοίξουν σύντομα οι σχολές ,εξέδωσε και ανακοινώσεις για το τι θα ισχύσει τον Μάιο και τους υπόλοιπους μήνες.
  • Στην διαδικτυακή συνομιλία που είχανε με τον υπουργό Ανάπτυξης ,ξεκαθαρίστηκε ότι οι σχολές θα ανοίξουν ,όταν δοθεί το οκ από τους λοιμοξιολόγους και ότι δεν ανοίγουν στις 31/05.21, μαζί με τα γυμναστήρια και τους άλλους τομείς. Επίσης υπήρξαν διαπραγματεύσεις όπου κατάφεραν να διεκδικήσουν τα ακόλουθα:

Τι κερδήθηκε στις διαπραγματεύσεις

  • Όταν δοθεί το οκ από τους λοιμοξιολόγους, όλες οι σχολές χορού έχουν την ευχέρεια αν θέλουν να λειτουργήσουν η να παραμείνουν κλειστές μέχρι την έναρξη της σεζόν (Σεπτέμβριος).
  • Να απαλλαχθούν από την καταβολή του ενοικίου όλες οι σχολές χορού και τον μήνα Ιούνιο.

limnh ton kyknon 1200x675 1 e1622190188808

Τι θα ισχύσει για όσες σχολές επαναλειτουργήσουν

  • Κλιμακωτά θα δοθούν τα ενοίκια για όσες σχολές θελήσουν να επαναλειτουργήσουν
  •   Όσες επαναλειτουργήσουν θα έχουν την δυνατότητα να θέσουν σε αναστολή ένα μέρος των εργαζομένων τους για τους υπόλοιπους μήνες
  • Όλες οι σχολές χορού θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν κεφάλαιο επανακκίνησης που ακόμα δεν είναι γνωστό σε τι ποσό θα αντιστοιχεί αλλά και χρονικά πότε θα δοθεί.

Τι θα ισχύσει για όσες παραμείνουν κλειστές

  • Όσες σχολές δεν επαναλειτουργήσουν θα έχουν πλήρη απαλλαγή ενοικίων τους μήνες και Ιούλιο και Αύγουστο και πιθανόν και Σεπτέμβριο.
  • Θα έχουν την δυνατότητα να θέσουν σε αναστολές το 100% των εργαζομένων τους για τους υπόλοιπους μήνες.

Ακολουθεί βίντεο για τις αναστολές

ΠΗΓΗ

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida