Αναμφίβολα επιχειρείτε-προωθείτε η μετατροπή μας σε Σόδομα και Γόμορρα!!! (γράφει Μ.Χ.)

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Όλη αυτή η προσπάθεια που γίνεται για καθιέρωση, επιβολή και νομιμοποίηση των αισχρών, πρόστυχων, των μη φυσικών, των παραφύσην, των κολάσιμων, καθώς και η με ότι τρόπο προσπάθεια επίτευξης εκμαυλισμού μας που γίνεται, μην  αμφιβάλλετε καθόλου επιδιώκεται-επιχειρείται, γιατί επιθυμία υπάρχει να προωθηθεί η μετατροπή μας σε «Σόδομα και Γόμορρα»!!! Και γιατί να γίνουμε Σόδομα και Γόμορρα; Μα γιατί όπως θυμάστε απ’την Παλαιά Διαθήκη, μετά απ’αυτά ακολούθησε το τέλος!!! Φωτιά και θειάφι τα κατέκαυσε όλα τα ανίερα, τα έκλυτα, τα ακόλαστα!!!
   Πολλά τα εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν αλλά και χρησιμοποιούνται μέχρι και σήμερα, ώστε να προστυχοποιηθούμε. Αναφέρουμε για παράδειγμα μερικά: μόδα, διαφημίσεις, κινηματογράφος, θέατρο, τηλεόραση-βίντεο, ραδιόφωνα, μέσα μαζικής ενημέρωσης (περιοδικά, εφημερίδες), υπολογιστές. Σήμερα –”μάλλον θεωρούν πως το φρούτο ωρίμασε”- προχωρούν και σε σχέδια νόμων, σε αποφάσεις για να κάνουν πιο επίσημα και ευρέως επιτρεπτά τα ανήθικα και τα μιαρά!!!
   Κάτι που ίσως εκπλήσσει όμως σήμερα, είναι και το ότι δεν φοβούνται να φανερώσουν ποιοι είναι! Παλιά κάναν ότι κάναν κρυφά, υπήρχαν κάποιοι φραγμοί, αναγνώριζαν κάποια εμπόδια και ηθικής. Σήμερα προχωρούν σαν μην τρέχει απολύτως τίποτα, σαν όλα να είναι ισοπεδωμένα, αλωμένα!!! Δεν φοβούνται άνθρωπο, ούτε Θεό (οπωσδήποτε όμως δεν έχουν Θεό, αφού προσκύνησαν θηρίο!!!).
   Να μην ξεχνάμε πως στα Σόδομα και στα Γόμορρα όλοι είχαν γίνει χειρότεροι απ’τα κτήνη! Μύριοι δαίμονες μες στα σωθικά τους είχαν καλά θρονιαστεί «και τους κυλούσαν σε βούρκο και πίσσα»!!! Μην τους επιτρέψουμε να μας κατεβάζουν τόσο χαμηλά, μην τους κάνουμε το χατίρι, ούτε το φτύσιμο μας δεν τους αξίζει, να τους περιφρονήσουμε, να αναζητήσουμε υψηλά ιδανικά, να μην τους χαριστούμε, «να αντισταθούμε με νύχια και δόντια» και να θυμόμαστε: “στους Ουρανούς θα στηθεί-δίνεται το πανηγύρι το καλό”!!! 
 
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida