ΔΙΑΔΥΜΑ: «Ανακυκλώνουμε & Επαναχρησιμοποιούμε Ξύλινα Παιχνίδια»

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
ΔΙΑΔΥΜΑ: «Ανακυκλώνουμε & Επαναχρησιμοποιούμε Ξύλινα Παιχνίδια»

ΔΙΑΔΥΜΑ: «Ανακυκλώνουμε & Επαναχρησιμοποιούμε Ξύλινα Παιχνίδια»

Ο Δήμος Εορδαίας, σε συνεργασία με τη ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ και την Κοιν.Σ.Επ. “ΑΠ.ΑΝ.Ε.μ.Ο.” (Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Αποκατάσταση Αναπηρία Εργασία με ομαδικότητα), συμμετέχει στην  Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων με τη Δράση «Ανακυκλώνουμε & Επαναχρησιμοποιούμε Ξύλινα Παιχνίδια» . Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 στις 10:00 ο Δήμαρχος Εορδαίας κος Παναγιώτης Πλακεντάς θα παρουσιάσει την παραπάνω δράση με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών στην αειφόρο διαχείριση των πόρων και των αποβλήτων.

Με την πρωτοβουλία αυτή, ως αφορμή, θα αναπτυχθεί ένα δίκτυο συλλογής  ξύλινων παιχνιδιών, με κάδους που διέθεσε η ΑΠ.ΑΝ.Ε.μ.Ο. στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς της Πτολεμαΐδας. Τα υλικά αυτά θα συγκεντρώνονται από τη ΔΙΑΔΥΜΑ και θα προωθούνται στο ξυλουργείο του Ειδικού Εργαστήριου Κοζάνης, όπου εργαζόμενοι της Κοιν.Σ.Επ., κυρίως άτομα με αναπηρία, θα τα επιδιορθώνουν και θα τα ανακατασκευάζουν.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν διάφορες δραστηριότητες για την Ανακύκλωση και την Επαναχρησιμοποίηση ώστε τα παιδιά να ευαισθητοποιηθούν, να ενημερωθούν, να εκφραστούν, να δημιουργήσουν και να ενεργοποιηθούν σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος ενώ θα δίδονται ως δώρο στους παιδικούς σταθμούς επιδιορθωμένα ή ανακατασκευασμένα παιχνίδια.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...