Ανακοίνωση Συλλόγου Λογιστών Εορδαίας Ν.Κοζάνης

Ανακοίνωση Συλλόγου Λογιστών Εορδαίας Ν.Κοζάνης

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Εορδαίας Ν. Κοζάνης μετά την ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας η οποία χαρακτήρισε τον κορωνοϊό ως πανδημία και θέτοντας τα θέματα υγείας των εργαζομένων των γραφείων μας όσο και των πελατών μας σε προτεραιότητα, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, καλούμε τους συναδέλφους να ανακοινώσουν στους πελάτες τους ότι από 12/3/2020 έως και 15/04/2020 οι επικοινωνίες και οι εργασίες του γραφείου θα γίνονται μόνον Ηλεκτρονικά ή Τηλεφωνικά και όχι με φυσική παρουσία των πελατών και των εμπλεκομένων στις διεκπεραιώσεις των εργασιών.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στα πλαίσια των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί με το πρόβλημα του κορωνοϊού, και θέτοντας τα θέματα υγείας των εργαζομένων του γραφείου μας όσο και των πελατών τους σε προτεραιότητα, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνουμε τους πελάτες μας ότι:
από 12/3/2020 έως και 15/04/2020 οι επικοινωνίες και οι εργασίες του γραφείου μας θα γίνονται μόνον Ηλεκτρονικά ή Τηλεφωνικά και όχι με φυσική παρουσία των πελατών και των εμπλεκομένων στις διεκπεραιώσεις των εργασιών

Μόνον σε ειδικές και έκτακτες περιπτώσεις το γραφείο θα δέχεται φυσική παρουσία των πελατών τους (σ.σ και όχι τρίτων). Επιτρέπεται η παράδοση των τιμολογίων ή άλλων εγγράφων που απαιτούνται μόνο για υποχρεωτικές υποβολές δηλώσεων χωρίς όμως περαιτέρω συζήτηση επί αυτών ή άλλων θεμάτων. Τούτη θα ακολουθήσει ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά. Η ηλεκτρονική αποστολή (fax ή scan/mail) τιμολογίων ή εγγράφων απαιτείται όταν αυτή είναι εφικτή, αλλιώς παραδίδονται με φυσική παρουσία κατά τα προαναφερόμενα.

Στην προαναφερόμενη περίοδο δεν θα υποβάλλονται δηλώσεις ή αιτήσεις όταν μπορούν να υποβληθούν μετά την περίοδο αυτή (π.χ. αιτήσεις για αλλαγή τμ ΔΕΗ, Α21, αλλαγές σε Ε9 χωρίς υποχρέωση από κάποια αιτία κ.τ.λ.)

Στο χρονικό αυτό διάστημα θα μεταβαίνουμε στις Δημόσιες Υπηρεσίες μόνο για επείγουσες υποθέσεις σεβόμενοι και τους εκεί εργαζόμενους.

Η απόφασή μας έχει βάση κοινωνικής ευθύνης και αφορά την υγεία τόσο των εργαζόμενων του γραφείου μας όσο και των πελατών μας. Καλούμε και τους πελάτες να σεβαστούν την απόφασή μας και μάλιστα να προσπαθήσουν, όσοι μπορούν, να πράξουν το ίδιο για αυτούς και τους εργαζομένους τους.

Με καλή συνεργασία όλα γίνονται.

Εκ της Διοικήσεως

Θα ακολουθήσει ειδική επιστολή που θα αφορά περιπτώσεις συναδέλφων που εντάσσονται στις ευπαθείς ομάδες.

Μ ε ε κ τ ί μ η σ η
εκ του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Εορδαίας Ν. Κοζάνης

Ο Πρόεδρος
Παρλάνης Δημήτριος

Ο Αντιπρόεδρος
Δεληγιώργης Στέφανος

Ο Γενικός Γραμματέας
Ιωσηφίδης Ιωάννης

Ο Ταμίας
Καλφαδέλης Δημήτριος

Το Μέλος
Κοράφτσα Θεοδώρα

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida
Tagged