Αναδρομικά : Σε 15 μέρες κλειδώνει η α’ δόση

Περιεχόμενο

Εντός του Οκτωβρίου θα έχει εικόνα η κυβέρνηση για το εύρος του κονδυλίου που απαιτείται και μετά θα πάρει τις αποφάσεις για τον τρόπο εξόφλησης.

Μέσα στον Οκτώβριο η κυβέρνηση θα γνωρίζει το εύρος των αναδρομικών τα οποία θα πρέπει να αποδώσει στους συνταξιούχους μετά τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας προκειμένου να ξεκινήσει η καταβολή τους.

Στις αρχές Νοεμβρίου θα «κλειδώσουν» και οι αποφάσεις για το λεγόμενο «κοινωνικό μέρισμα».

 

Ενα μεγάλο μέρος των αναδρομικών επιδιώκεται να καταβληθεί το αργότερο τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο ώστε να μετρήσει δημοσιονομικά στον φετινό προϋπολογισμό, στον οποίο καταγράφεται για μία ακόμα χρονιά υπερπλεόνασμα.

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !