Αναδρομικά: Ποιοι θα πληρωθούν πρώτοι

Αναδρομικά: Ποιοι θα πληρωθούν πρώτοι

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη της πληρωμής των αναδρομικών ύψους 1,4 δισ. ευρώ για το διάστημα 11μήνου ( Ιουνίου 2015 -Μαΐου 2016) σε 1,1 εκατ. συνταξιούχους.
Υπενθυμίζεται ότι τα αναδρομικά θα πληρωθούν μαζί με τις συντάξεις Νοεμβρίου,όπως ανακοίνωσε πρόσφατα ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης στη Βουλή.
Αναλυτικά:
-Στις 22 ή 23 Οκτωβρίου θα καταβληθούν τα αναδρομικά μαζί με τις συντάξεις ΙΚΑ, Τραπεζών, ΟΤΕ σε πρώην μισθωτούς των οποίων το ΑΜΚΑ λήγει σε αριθμό: 1,3,5,7,9.
-Την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου θα καταβληθούν τα αναδρομικά σε πρώην μισθωτούς ΙΚΑ, Τραπεζών, ΟΤΕ των οποίων το ΑΜΚΑ λήγει σε αριθμό: 0,2,4,6,8.
-Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου θα καταβληθούν τα αναδρομικά μαζί με τις συντάξεις Νοεμβρίου σε πρώην ελεύθερους επαγγελματίες του ΟΑΕΕ και του ΕΤΑΑ.
-Και την Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου θα καταβληθούν τα αναδρομικά σε συνταξιούχους Δημοσίου, ναυτικούς του πρ. ΝΑΤ, δημοσιογράφους του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, τραπεζοϋπαλλήλους του πρ. ΕΤΑΤ και πρώην υπαλλήλους της ΔΕΗ.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida