«Α, να μου χαθείς τράγο, …» * του Θανάση Παπαδημητρίου

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
«Α, να μου χαθείς τράγο, …» * του Θανάση Παπαδημητρίου

«Α, να μου χαθείς τράγο, …» *

του Θανάση Παπαδημητρίου

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Το κακό έχει παραγίνει.

Θρηνούμε, σχεδόν καθημερινά, νέους ανθρώπους, (όχι ότι οι γηραιότεροι απώλεσαν το δικαίωμα στο θρήνο), αλλά το να χάνονται τόσο νέοι άνθρωποι, το να βυθίζονται οικογένειες με μικρά παιδιά στην απόγνωση και την απελπισία για το καπρίτσιο μερικών φανατικών τραγόμορφων ρασοφόρων, ε, αυτό πάει πολύ.

«Του απαγόρευσε ο πνευματικός του να εμβολιασθεί για να μη βάλει μέσα του τον σατανά». Αναρωτιέμαι, τι σχέση μπορεί να έχουν αυτοί οι αμόρφωτοι φανατισμένοι άνθρωποι με οποιαδήποτε μορφή πνεύματος.

Σε ένα κανονικό κράτος, όλο και κάποιος εισαγγελέας θα ερευνούσε αυτούς τους ΦΟΝΟΥΣ, γιατί περί φόνων πρόκειται.

Αλλά αυτό θα συνέβαινε σε ένα κανονικό (όπως προανέφερα) κράτος, στο οποίο η δικαιοσύνη θα λειτουργούσε, και το έργο της δεν θα περιοριζόταν στο να εισπράττουν τα αναδρομικά τους οι «υπηρέτες» της, ούτε να καλύπτει τα κάθε λογής κυβερνητικά αλισβερίσια και να κάνει πράξη το γνωστό σύνθημα: να δαγκώνει μόνο τους ξυπόλητους.

Προφανώς και υπάρχουν φωτισμένοι ιερείς που τιμούν το θρησκευτικό τους καθήκον, αλλά, δυστυχώς, αυτοί χάνονται και αδικούνται … εκ του αποτελέσματος.

 

 

* «Α, να μου χαθείς τράγο, που συνέχεια τρως τα χλωρά κλαδιά του δέντρου της αφελείας ανθρώπων αγαθών και τίμιων.»

Βασίλης Ραφαηλίδης, Μνημόσυνο για έναν ημιτελή θάνατο, Εκδόσεις του Εικοστού Πρώτου

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!