ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ : Για την καταβολή των αναδρομικών από τα ειδικά επιδόματα.

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ : Για την καταβολή των αναδρομικών από τα ειδικά επιδόματα.

ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ : Για την καταβολή των αναδρομικών από τα ειδικά επιδόματα.


Όπως σας ενημερώσαμε με το Δελτίο Τύπου στις 27/03/2023, με την απόφαση του ΔΣ της ΔΕΗ στις 26/03/2023 για την «καταβολή οφειλόμενων ποσών ειδικών επιδομάτων σε πρώην μισθωτούς της ΔΕΗ ΑΕ», δικαιώθηκε για άλλη μία φορά η αγωνιστική – διεκδικητική δράση του ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ κόντρα στη λογική της ατομικής λύσης και των μεγαλοδικηγορικών γραφείων που καλούσαν άλλοι σύλλογοι.

Η καταβολή των αναδρομικών θα γίνει σε όλους τους δικαιούχους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Σήμερα, μετά από τη συνάντηση που είχαμε με υπηρεσιακούς παράγοντες, σας ενημερώνουμε ότι γίνεται προσπάθεια τα αναδρομικά να καταβληθούν τον 6ο του 2023. Στην περίπτωση που δεν προλάβουν θα καταβληθούν τον 7ο του 2023.

Αν κάποιος δικαιούχος, μετά τη συνταξιοδότησή του άλλαξε τραπεζικό λογαριασμό να ενημερώσει τις οικονομικές υπηρεσίες ή να επικοινωνήσει με το σύλλογο.

Για άλλη μία φορά καλούμε τους συναδέλφους να έχουν εμπιστοσύνη στο Σύλλογο και να συμπορευτούν με το αγωνιστικό συνταξιουχικό κίνημα. Να μην παρασύρονται από όλους αυτούς που για κάθε πρόβλημα τους παραπέμπουν στα μεγαλοδικηγορικά γραφεία και στα δικαστήρια, αντί να οργανώνουν τους αγώνες.

 

Πτολεμαΐδα 10/04/2023

 

.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...