30 Μαΐου 2020
Ο πλανητάρχης Τράμπ πιο μισητός από τον Χοπ
Επικαιρότητα

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης

 

 

ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ-ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ-ΣΗΡΑΓΓΑ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ !!!

 

Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Δ.Μ 16/10/19.- Γ. ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ: ” Όλα τα οδικά έργα  «και χωρούν» και είναι «σε άμεση προτεραιότητα» της Περιφερειακής Αρχής”.

 

– ΕΝΑ ΕΡΓΟ -ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ- ΩΡΙΜΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦ. ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΑΚΗ – ΒΡΗΚΑΝ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΚΙΟΛΟΓΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

 

– ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ “ΠΕΡΙΤΤΑ” ΕΡΓΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ…. ΕΥΛΟΓΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ-ΤΕΙ. ΑΦΟΎ ΈΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ.

 

– ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΖΕΠ. ΣΤΕΓΝΩΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ Μ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΟ- ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

 

– ΠΟΙΟ “ΘΟΛΩΜΕΝΟ” ΜΥΑΛΟ ΕΦΕΥΡΕ ΟΤΙ ΜΟΝΗ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ & ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ “ΑΞΩΝΑΣ ΝΙΚΗ-ΦΛΩΡΙΝΑ-ΑΜΥΝΤΑΙΟ-ΕΟΡΔΑΙΑ”;

 

– ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΩΛΩΝΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ – ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΛΟΦΑΝΕΡΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ…… ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ….

 

– Προσωπικά η στάση κάποιων με στεναχωρεί αφάνταστα, διαψεύδουν έναν κόσμο που πίστεψε …. Πολύ βιαστικά, έτσι για πρόφταση …..

 

Φόρτωση....

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα