Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Τοπικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Εορδαίας «Εορδαία Εμείς». Φέτος το Πάσχα, φτιάχνουμε λαμπάδες, σκορπάμε φως, χαρίζουμε χαμόγελα, αγάπη και ελπίδα!

Τοπικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Εορδαίας «Εορδαία Εμείς». Φέτος το Πάσχα, φτιάχνουμε λαμπάδες, σκορπάμε φως, χαρίζουμε χαμόγελα, αγάπη και ελπίδα!

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Οι συνθήκες μας κρατούν σε απόσταση. Παρόλα αυτά στην Εορδαία “ΕΜΕΙΣ” και αυτό το Πάσχα δεν αφήνουμε κανέναν μόνο. Αξιοποιούμε την ευγενική χορηγία από το Κηροπλαστείο Σάκκος και σας προσκαλούμε να μοιραστείτε μαζί μας τη δημιουργικότητα και την προσφορά σας, φτιάχνοντας λαμπάδες για τους συνανθρώπους μας που φέτος θα γιορτάσουν την Ανάσταση στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Έλα και εσύ να παραλάβεις τη λαμπάδα σου και να μας την επιστρέψεις πιο φωτεινή, στολισμένη με αγάπη. Αν επιθυμείς μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία της αρεσκείας σου.

 

Παραλαβή υλικού από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου στο Πολύκεντρο, πίσω από τα γραφεία της Tηλεθέρμανσης.

 

Από Τετάρτη 21 Απριλίου έως και την Παρασκευή 23 Απριλίου κατά τις ώρες : 9:00 -13:00 και επιστροφή την Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου στον ίδιο χώρο.

 

Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 2463053175 και 2463021092

 

Μία Απάντηση

  1. Μάλιστα…οι λαμπάδες τους έλειπαν..μην μπερδεύεστε ,δεν είναι παιδάκια..

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida