Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πτολεμαΐδα: ”Πάγωσε” το χαμόγελο των ιδιοκτητών καταστημάτων Λιανικού Εμπορίου – Οι πρώτες αντιδράσεις του Εμπορικού Συλλόγου (βίντεο)

Πτολεμαΐδα: Πάγωσε το γέλιο των ιδιοκτητών καταστημάτων Λιανικού Εμπορίου - Οι πρώτες αντιδράσεις του Εμπορικού Συλλόγου (βίντεο)

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Οι πρώτες αντιδράσεις από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, Μιχάλη Δεληκώστα, μετά και την ξαφνική στροφή 180 μοιρών της κυβέρνησης, με την παράταση του λουκέτου στα καταστήματα.

 

 

 

Μία Απάντηση

  1. ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    Η “ενίσχυση¨ που θα δώσει στο λιανεμπόριο, η κυβέρνηση είναι: 1000€ για επιχ/σεις που απασχολούν 0-5 εργαζόμενους και εφόσον είναι κλειστές ολόκληρο τον Απρίλιο. Αν είναι κλειστές για ένα 15νθημερο, θα ενισχυθούν με τα μισά χρήματα δηλ. 500€.
    Με την ενίσχυση δηλ. που θα δώσει, θα τρώμε με χρυσά κουτάλια!!! Τώρα πρέπει να αντιδράσουμε όλοι μαζί για το Πρόγραμμα της Περιφέρειας, γιατί εκεί ήταν τα πολλά λεφτά, που τα έδωσαν όμως στους λεφτάδες, στις ανοιχτές επιχ/σεις (που δεν επλήγησαν), στις Α.Ε που είχαν αύξηση τζίρου , στους μεγαλογιατρούς κλπ. Όλοι θα πρέπει να υπογράψουμε για το ΠΑΓΩΜΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ και να μην αφήσουμε και αυτή την τελευταία ευκαιρία, που έχουμε να πάει χαμένη. Περισσότερες πληροφορίες στο FB στη ΣΕΛΙΔΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    https://www.facebook.com/groups/202436108298976

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida