5.3 C
Πτολεμαΐδα
3 Μαρτίου 2021μποδοσάκειο νοσοκομείο: κάθε διασπορά ψευδών ειδήσεων ενάντια στους νοσοκομειακούς ιατρούς πέφτει στο κενό -η κοινωνία της εορδαίας είναι μαζί τους!
ΕΟΡΔΑΙΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Μποδοσάκειο Νοσοκομείο: Κάθε διασπορά ψευδών ειδήσεων ενάντια στους Νοσοκομειακούς Ιατρούς πέφτει στο κενό -Η κοινωνία της Εορδαίας είναι μαζί τους!

Μποδοσάκειο Νοσοκομείο

Κάθε διασπορά ψευδών ειδήσεων ενάντια στους Νοσοκομειακούς Ιατρούς πέφτει στο κενό

Η κοινωνία της Εορδαίας είναι μαζί τους

 

Eordaialive! Εμπιστευτικό….

 

Το άρθρο το υπογράφει η κυρία Μαίρη Κεσκιλίδου, το αναφέρουμε διότι δεν αεροβατεί, είναι λακωνικός ο τρόπος γραφής της.

Τίτλος του: «Την άμεση στελέχωση της Παθολογικής Κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου ζητά η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών»

Αναφέρεται λοιπόν σε αυτό: «όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της προς τη Διοίκηση του Νοσοκομείου της Πτολεμαϊδας, τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ και την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, «οι γιατροί, μετά και την απόφαση της 3ης Υ Π Ε, για τον ορισμό εκ νέου του Μποδοσάκειου ως Νοσοκομείου αναφοράς για τον covid-19, διακομίζοντας για νοσηλεία ασθενείς από όλη τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, έχουν φθάσει στα όρια της σωματικής και πνευματικής τους εξουθένωσης, ενώ παράλληλα ελλοχεύουν κίνδυνοι για την Υγεία και την Ασφάλεια των Ασθενών».

Σαφέστερη διατύπωσις δεν μπορεί να υπάρξει.

“ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 3ΗΣ ΥΠΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ”.

Συνεχίζει παρακάτω:

Aναφέρεται ότι «μόλις δύο από τις πέντε οργανικές θέσεις είναι καλυμμένες ενώ, αν και είναι Νοσοκομείο αναφοράς για covid 19 περιστατικά, δεν διαθέτει λοιμωξιολόγο. Μόλις τέσσερις γιατροί (2 μόνιμοι παθολόγοι, ένας επικουρικός, κι ένας πνευμονολόγος ) και τέσσερις ειδικευόμενοι, αντιστοιχούν σε 96 κλίνες (72 κλίνες Covid-19 και 24 non Covid-19) επιφορτισμένοι παράλληλα με το τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, καθώς και με την εκτίμηση της κατάστασης των ασθενών, που νοσηλεύονται στις άλλες κλινικές του Νοσοκομείου».

Είναι γνωστή η ιστορία με το μπικίνι στις δημοσκοπήσεις, η οποία αναφέρει ότι δείχνει πολλά αυτό, αλλά όχι την ουσία.

Η Διοίκησις ακροβατεί εντόνως στα  social media, συνεχώς γίνονται προσλήψεις, αναφέρονται δέ και νούμερα, πόσοι όμως έφυγαν και πόσες είναι οι ελλείψεις υποκρύπτονται στην κόλαση του Δάντη με τους 9 Ουρανούς. Μάλλον εκεί πρέπει να κάνουμε ρεπορτάζ.

Απαντά η Διοίκησις του Νοσοκομείου, δηλαδή ο κύριος Παπασωτηρίου, ο οποίος παρεμπιπτόντως, είναι καλή η μέχρι τωρα διαδρομή του, δεν μπορεί να απογαλακτιστεί όμως από τα ουρανί χρώματα, τον μαγνητίζει ίσως το αφηρημένο χαμόγελο του κυρίου Μητσοτάκη.

Απαντά λοιπόν: «αναγκαζόμαστε με την παρούσα ανακοίνωση να διαψεύσουμε ανακοινώσεις της ΟΕΝΓΕ αλλά και διαφόρων επιτροπών αγώνα, οι οποίες με πλήθος αντιφάσεων, επιχειρούν να δυσφημίσουν τον αγώνα που κάνουμε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο».

Προσέξτε το αυτό, το γαλάζιο σενάριο το βλέπουμε να ίπταται εις όλη την Ελλάδα, αποκαλούνται υπονομευτές και συκοφάντες οι Νοσοκομειακοί Ιατροί (ΜΑΣ), του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου.

Το αναρτηθέν κείμενο από την Διοίκηση συνεχίζει…

Επιπρόσθετα  το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, δεν έχει λάβει με κανέναν τρόπο, το έγγραφο που κοινοποίησε η “Επιτροπή Αγώνα”, και στο οποίο αναφέρεται η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας. Δεν είναι ενήμερη ούτε η Διοίκηση, ούτε η Ιατρική Υπηρεσία του Νοσοκομείου ούτε ο Διευθυντής Παθολογικού Τομέα.  Συνεπώς δεν γνωρίζουμε αν αυτό το έγγραφο υπάρχει, ώστε να τοποθετηθούμε πάνω στα γραφόμενα του.

Περιπαικτικός λόγος, με ανουσιότητες, υπονοούμενα και συνδικαλιστικές πονηριές.

Κύριε Διοικητά, χθεσινοί δεν είμαστε, υπήρχαμε εδώ πριν από εσάς και θα υπάρχουμε και μετά, έχουμε πλήρη εικόνα της διαχρονικής παθογένειας αυτού του Νοσοκομείου, που εν μέρει οφείλεται και στις ραδιουργίες των Λίβυων Φυλάρχων της απέναντι Πόλεως.

Η κοινωνία μας στηρίζει τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, αποτελούν κομμάτι της, πάντα δινόταν μάχη εκεί, με τις καθαρίστριες σε έναν άνισο αγώνα, με τις Νοσοκόμες στα όρια ψυχικής κατάρρευσης από την διαρκή εργασιακή πίεση, τους άξιους Ορθοπαιδικούς χειρούργους να δίνουν μάχη μέχρις εσχάτων με μισθούς υποδιπασιεπίτριτους αυτών της ΔΕΗ, τους Εντατικολόγους άγρυπνους φύλακες στην Πύλη του Αχέροντα, μην ξεγλιστρήσει καμιά ψυχή και χαθεί, του Χειρούργους να παραπαίουν ταλανιζόμενοι στους διαδρόμους μετά ατελείωτες ώρες στο χειρουργείο.

Αυτή είναι η εικόνα του χθες.

Η σημερινή είναι αφάνταστα πιο επιβαρυμένη.

Ο κύριος Μητσοτάκης ονειρεύονταν την εκποίηση της Δημόσιας Υγείας, θα το είχε κάνει αν δεν τον προλάβαινε ο ΥΙΟΣ, θυμάστε τι έλεγε, δεν είναι κακό, αν μπορούμε να το βρούμε φθηνότερο στον ιδιωτικό τομέα, δεν είναι κακό… Βέβαια οι ιδιωτικοί κλινικάρχες αρνήθηκαν να συνδράμουν στις προσπάθειες των Ιατρών του Δημόσιου τομέα και στην Εθνική προσπάθεια.

Μην δυσφημείτε το εργαζόμενο προσωπικό, “ουδέν ψεύδος έρπει εις γήρας χρόνου”.

 

 Φόρτωση....
Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 6981893715, στο facebook , μέσω email στο info@eordaialive.com.
Holler Box