Του Άδωνι τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει.

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Του Άδωνι τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει.

Του Άδωνι τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει.

Έτσι είναι.

Αν σε πάρει η μπάλα κατρακυλάς χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Και αφού δεν το καταλαβαίνει ο ίδιος, ας μπει στον κόπο να του το πει κάποιος άλλος.

Μόνο λύπη προκαλεί η χθεσινή «χαμηλή πτήση» του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, που ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής του και κατεβάζοντας πολύ χαμηλά (μα πάρα πολύ χαμηλά) το επίπεδο της συζήτησης, χρησιμοποίησε απαξιωτικούς και ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Η ΔΡΑΣΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταδικάζει την αντιδημοκρατική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά του Υπουργού Α. Γεωργιάδη, που απέδειξε ότι η προσωπική του εμπάθεια προς τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ Γιώργο Αδαμίδη, είναι εμπάθεια προς όλους τους εργαζόμενους, γιατί ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ.

Περαιτέρω δε η απαξίωσή του για το συνδικαλιστικό κίνημα είναι προκλητική, αντιδημοκρατική και μόνον ανησυχία δημιουργεί για το πόσο φιμωμένους μας θέλουν.

Αιδώς

Πικρία

Προβληματισμός

Ουρλιάζοντας στο πλατό της εκπομπής ¨Ενώπιος Ενωπίω¨ ο κ. Γεωργιάδης προσπάθησε να καλύψει με τις φωνές του την τοποθέτηση του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ, καταφέρνοντας να αποδείξει το αντίθετο από αυτό που ήθελε και που δεν είναι άλλο από το δίκαιο που είχε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Ο «όμορφος νέος» της μυθολογίας για μία ακόμα φορά απέδειξε περίτρανα πόσο άσχημος είναι και πόσο εύκολα μπορεί να γίνει… μυθολογία.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!