Τι ρεύμα θα πληρώσουμε τον Φεβρουάριο

Eordaialive Team
6λ ανάγνωσης
Τι ρεύμα θα πληρώσουμε τον Φεβρουάριο

Τι ρεύμα θα πληρώσουμε τον Φεβρουάριο


Κατακόρυφη μείωση, τουλάχιστον 40%, εκτιμούν παράγοντες της εγχώριας λιανικής ρεύματος πως θα έχουν οι χρεώσεις που θα ανακοινώσουν οι προμηθευτές για τον Φεβρουάριο. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου, με τις εκτιμήσεις των στελεχών της αγοράς να συγκλίνουν στο ότι οι εταιρείες θα κινηθούν τον επόμενο μήνα στα επίπεδα των 25 λεπτών του ευρώ ανά κιλοβατώρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιανουάριος «τρέχει» με τον μέσο όρο των ονομαστικών χρεώσεων των παρόχων να διαμορφώνεται στα επίπεδα των 44 λεπτών ανά KWh – εξ ου και η ελάττωση κατά 40% (για την ακρίβεια 43%), αν επιβεβαιωθεί η παραπάνω πρόβλεψη. Βέβαια, πίσω από τη μέση τρέχουσα χρέωση βρίσκεται ένα σημαντικό εύρος προσφορών από τις εταιρείες, με τον φθηνότερο πάροχο για τον Ιανουάριο στα 47,7 λεπτά ανά KWh (με την έκπτωση συνέπειας) και τον ακριβότερο στα 51,8 ¢€/KWh.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ανάλογα μεγάλο εύρος αναμένεται να υπάρξει και στις προσφορές για τον Φεβρουάριο. Έτσι, οι εταιρείες που κινούνται πιο «επιθετικά» εμπορικά αναμένεται να κινηθούν κοντά στα 20-22 λεπτά ανά KWh, με τις πιο συγκρατημένες προσφορές πιθανότατα να ξεπερνούν τα 30 λεπτά.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!