Πτολεμαΐδα: Μικρή παράταση στους οικιστές του Προαστείου

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Κορωνοϊός: Δωρεά 5 εκατ. ευρώ της ΔΕΗ για μάσκες και ειδικές στολές

Παράταση  ορισμένων εβδομάδων στην παραμονή  των  οικιστών της ΔΕΗ  στο Προάστειο Πτολεμαϊδας, δίνει η ΔΕΗ  με απόφαση του Προέδρου της Επιχείρησης και  λόγω  των έκτακτων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Στις  9  Ιανουαρίου  έληξε  η σιωπηρή παράταση  που είχαν  λάβει από την ΔΕΗ  οι οικιστές στο Προάστειο Πτολεμαϊδας  και  ο  ακριβής  χρόνος της νέας παράτασης θα προσδιοριστεί από την Διοίκηση της Επιχείρησης,  κατά  την διάρκεια συνεδρίασης,   η οποία θα πραγματοποιηθεί στις  15 Ιανουαρίου.

Οι  40 οικογένειες των οικιστών του Προαστείου Πτολεμαϊδας επισημαίνουν ότι δεν βρίσκουν σπίτια στην ευρύτερη περιοχή, ώστε, να μετακομίσουν  και να παραδώσουν τις κατοικίες τους, ενώ σε  δηλώσεις  του στην ΕΡΤ  Κοζάνης, ο  Βοηθός Διευθυντή στην Διοίκηση της ΔΕΗ  Κώστας  Θεοδωρίδης, τόνισε  ότι «ο οικισμός πρέπει να εκκενωθεί για την ασφάλεια των ίδιων των οικιστών, αφού το Ορυχείο όλο και πλησιάζει σ΄ αυτόν». Ο κ. Θεοδωρίδης  σημειώνει επίσης  ότι οι οικιστές γνωρίζουν από το περασμένο καλοκαίρι την  απόφαση της ΔΕΗ, ενώ έχει  συσταθεί και μία επιτροπή η οποία είναι σε συνεννόηση με τους οικιστές, στους οποίους έχουν αποσταλεί και σχετικές ενημερωτικές επιστολές.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης  Μαυρίδης

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...