Οργή στην κοινωνία για το «πανηγύρι» στη ΔΕΗ

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Οργή στην κοινωνία για το «πανηγύρι» στη ΔΕΗ

Οργή στην κοινωνία για το «πανηγύρι» στη ΔΕΗ

 

Πρωτοφανές κύμα οργής στην κοινωνία προκαλούν την αποκάλυψη του Αλέξη Τσίπρα στην χθεσινοβραδινή συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου, αναφορικά με ένα σκοτεινό και συνάμα εξοργιστικό παρασκήνιο μέσα στην ΔΕΗ.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες, είτε στα νοικοκυριά είτε στις επιχειρήσεις, έχουν γονατίσει από τις πρωτοφανείς αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος που λαμβάνουν, μέσα στην ίδια την ΔΕΗ γίνεται ένα αδιανόητο φαγοπότι με διορισμούς εκατοντάδων διευθυντών, βοηθών διευθυντών, με αύξηση μισθών και bonus που μοιράζονται αφειδώς, στην πλάτη φυσικά του καταναλωτή.

Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση πανηγυρίζει επειδή αυξάνεται η μετοχή της Δ.Ε.Η.! Δηλαδή επειδή θησαυρίζουν κάποιοι ιδιώτες αγνώστου ταυτότητας, που με τις πλάτες της κυβέρνησης βρέθηκαν να κατέχουν μετοχικά ποσοστά στην επιχείρηση.

Εάν τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας ισχύουν, τότε το πρόβλημα είναι τεράστιο και καλό θα είναι να επιλυθεί στην ελληνική δικαιοσύνη, πριν προκαλέσει κοινωνική εξέγερση.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!