Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης : ”Η ΝΔ έχει στόχο να αλώσει το δημόσιο και τις εταιρίες του, με πολιτικούς της φίλους, και η ΔΕΗ είναι το επόμενο θύμα”

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης : ''Η ΝΔ έχει στόχο να αλώσει το δημόσιο και τις εταιρίες του, με πολιτικούς της φίλους, και η ΔΕΗ είναι το επόμενο θύμα''

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την πρόσφατη απόφαση του Δ/Σ της ΔΕΗ που κατεβάζει τα  όρια συνταξιοδότησης στελεχών της που κατέχουν θέσεις διευθυντών σταθμών παραγωγής, ορυχείων, εμπορίας, και υποστηρικτικών λειτουργιών, επιδιώκεται η πρόσληψη ημετέρων με προκλητικούς μισθούς, όπως αποφάσισε σε προηγούμενη συνεδρίαση του.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η γνώριμη αυτή πρακτική της ΝΔ έχει στόχο να αλώσει το δημόσιο και τις εταιρίες του, με πολιτικούς της φίλους, και η ΔΕΗ είναι το επόμενο θύμα.

Οι πρακτικές αυτές και οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης και της διοίκησης της ΔΕΗ, απαξιώνουν μια επιχείρηση που ο λαός συνολικά, οι εργαζόμενοι της επιχείρησης και οι κάτοικοι της Δυτικής Μακεδονίας, έχουν υποστεί τεράστιες θυσίες και έχουν πληρώσει ανυπολόγιστο τίμημα.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΊΑ καλεί κυβέρνηση και διοίκηση της ΔΕΗ να σεβαστούν τον μόχθο και τις θυσίες αυτές των τόσων δεκαετιών προκειμένου να στηρίξουν την ανάπτυξη της χώρας και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του λαού και να σταματήσουν την κατεδάφιση της επιχείρησης που αποτέλεσε την ατμομηχανή της ανάπτυξης της χώρας.

 

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ: , ,
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!