Καταγγελίες – ΔΕΗ: Συνεχίζονται τα παράπονα για “φουσκωμένους” λογαριασμούς

Καταγγελίες – ΔΕΗ: Συνεχίζονται τα παράπονα για “φουσκωμένους” λογαριασμούς

Περιεχόμενο

Καταγγελίες – ΔΕΗ: Συνεχίζονται τα παράπονα για “φουσκωμένους” λογαριασμούς

 

Η ενεργειακή κρίση συνεχίζεται και ήδη η ΔΕΗ έχει αρκετά “φουσκωμένους” λογαριασμούς. Αν και ο Πρωθυπουργός τον Αύγουστο είχε ανακοινώσει κάποια μέτρα στήριξης των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων το πρόβλημα παραμένει και οι καταγγελίες πληθαίνουν.

Αν ανοίξει κανείς το Facebook, υπάρχουν αρκετές καταγγελίες, τόσο για τα δίμηνα Οκτώβριος – Νοέμβριος, όσο και για τα υπόλοιπα. Οι καταναλωτές καταγγέλουν υπέρογκα ποσά, τα οποία δεν είναι ούτε καν κοντά σε αυτό που καταναλώνουν.

Καταγγελίες – ΔΕΗ: Η ανάρτηση

Ο καταναλωτής γράφει σε ανάρτηση του στο Facebook: ” Άνοιξα το λογαριασμό της ΔΕΗ και νόμιζα ότι μου ζητούν να πληρώσω προκαταβολικά όλο το 2022. Τελικά ήταν λογαριασμός έναντι, για το δίμηνο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου του 2021.

Ούτε εργοτάξιο να είχα.
Ο Θεός να βάλει το χέρι του όταν θα έρθει ο εξοφλητικός το Φεβρουάριο.
Ποιός ξέρει τι συμφορά μας περιμένει.”

Καταγγελίες - ΔΕΗ

Καταγγελίες – ΔΕΗ: Και στην άλλη ανάρτηση, ο καταναλωτής γράφει:

“ΡΕ! ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;!!

Ενα νοικοκυριό με 2 άτομα! Που να μην έδινε 120€! Δηλαδή, τι; Θα μας ζητούσαν 296,82€ για ρεύμα! Κι είναι εκκαθαριστικός, που θα πει πως ήδη ‘εναντι’ έχω πληρώσει άλλα 79,89€ Το σύνολο θα πλήρωνα 376,71€ για 4 μήνες!

Μια απλή διαιρεση, θα δείξει πως βγαίνει κοντά 40 cents η kWh…”

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Καταγγελίες – ΔΕΗ: Συνεχίζονται τα παράπονα για “φουσκωμένους” λογαριασμούς

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !