Εργαζόμενοι ΔΕΗ: Οι άνθρωποι της επιχείρησης, του συνανθρώπου, της κοινωνίας.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟ¨

Περιεχόμενο

Αν δεν είναι η φωτιά θα είναι ο σεισμός, οι πλημμύρες, οι δυνατοί άνεμοι, η καταιγίδα, ο χιονιάς ή ο καύσωνας.

Αυτή τη φορά ήταν η φονική καλοκαιρινή κακοκαιρία που άφησε πίσω της νεκρούς ανθρώπους, τραυματίες και υλικές ζημιές.

Τραγωδία με πολλαπλές παραμέτρους.

Σε όλο αυτό το φρικτό σκηνικό, εργαζόμενοι της ΔΕΗ (εργαζόμενοι παντός καιρού) καλούνται για μία ακόμα φορά να «δαμάσουν» της απώλειες στο δίκτυο και να αποκαταστήσουν τις εκτεταμένες βλάβες.

Με τις ελλείψεις σε προσωπικό να κάνουν περισσότερο δύσκολο το έργο των τεχνικών κλιμακίων, οι συνάδελφοι αποδεικνύουν για πολλοστή φορά τον αλτρουισμό και άκρατο επαγγελματισμό τους.

Εκφράζουμε τη λύπη μας για τις ζωές που χάθηκαν και ευχόμαστε καλή δύναμη, κουράγιο και υπομονή στους συναδέλφους μας, στους δικούς μας ΗΡΩΕΣ που μας κάνουν υπερήφανους για την προσπάθεια που καταβάλουν ώστε να αποκαταστήσουν την παροχή ενός κοινωνικού αγαθού που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την ανθρώπινη ζωή και ύπαρξη.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !