ΔΕΗ: Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός των λιγνιτικών, δεν κατατέθηκε βελτιωμένη προσφορά

Περιεχόμενο

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την πώληση των λιγνιτικών της ΔΕΗ, καθώς παρήλθε η προθεσμία για την κατάθεση βελτιωμένης προσφοράς για την απόκτηση της εταιρείας της Μελίτης. Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Ενέργειας, από χθες το απόγευμα η Μυτιληναίος είχε ενημερώσει ότι δεν προτίθεται να καταθέσει προσφορά, κάτι που επιβεβαιώθηκε στην πράξη. Έτσι αναμένεται στις 4 το απόγευμα να ξεκινήσει να συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΔΕΗ το οποίο και θα κληθεί να αποφανθεί για το εάν αποδέχεται ή όχι την προσφορά που είχε κατατεθεί την Τετάρτη από τη Μυτιληναίος.

Ωστόσο πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι υπήρχε μεγάλη απόσταση μεταξύ της προσφοράς που κατατέθηκε και της ανεξάρτητης αποτίμησης του συμβούλου. Αυτό σημαίνει ότι έρχεται πιο κοντά το σενάριο του ναυαγίου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από την κυβέρνηση, εφόσον ο διαγωνισμός δεν καταλήξει σε πώληση και για την εταιρεία της Μελίτης (ήδη από την Τετάρτη έχει ναυαγήσει η πώληση της εταιρείας της Μεγαλόπολης) τότε ξεκινούν άμεσα οι διαπραγματεύσεις για την επόμενη μέρα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

 

 

 

πηγή

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !