Δ. Μακεδονία: 394 προτάσεις στο Μεταβατικό Πρόγραμμα Απολιγνιτοποίησης

Δ. Μακεδονία: 394 προτάσεις στο Μεταβατικό Πρόγραμμα Απολιγνιτοποίησης

Περιεχόμενο

Δ. Μακεδονία: 394 προτάσεις στο Μεταβατικό Πρόγραμμα Απολιγνιτοποίησης.

Δεκτό έγινε το αίτημα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για επιπλέον χρόνο, μέσα στον οποίο θα πρέπει οι Δήμοι και οι Φορείς της περιοχής να δώσουν τις διευκρινήσεις τους για τις προτάσεις που έχουν κάνει στο Μεταβατικό πρόγραμμα 2021-2023, στο πλαίσιο της απολιγνιτοποίησης.

Αυτό ανέφερε απαντώντας στην επερώτησή της επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του περιφερειακού συμβουλίου, Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, ο αντιπεριφερειάρχης Σχεδιασμού Αναπτυξιακής Μετάβασης, ο Στέργιος Κιάνας.  Όπως τόνισε στο πρόγραμμα αυτό έχουν γίνει 394 προτάσεις, συνολικού προϋπολογισμού 1,7 δις εκ. ευρώ και αυτή την περίοδο γίνεται η πρώτη αξιολόγηση, που αφορά τη σκοπιμότητα και την ωριμότητα των προτάσεων.

Από την πλευρά της η κ. Ζεμπιλιάδου τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην υλοποίηση του προγράμματος, που πλέον αντί για τρία χρόνια θα πάει στα δύο.                  Μάκης Νασιάδης

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !