Ανακοίνωση Σωματείου ΔΕΗ Σπάρτακος σχετικά με την ασφάλιση των εργαζομένων

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Για να μην πούμε το νερό … νεράκι, στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στις ΔΕΥΑ

Ανακοίνωση Σωματείου ΔΕΗ Σπάρτακος σχετικά με την ασφάλιση των εργαζομένων

 

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

 

Με την παρούσα σας κάνουμε γνωστό ότι προκειμένου να υλοποιηθεί η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής όλων των εργαζομένων στην  εταιρεία «GENERALI», (η οποία είναι η νέα ανάδοχος του Ομαδικού συμβολαίου Υγείας και Ζωής),  θα πρέπει να γίνει η απογραφή όλων των εργαζομένων, με βάση τον Αριθμό Μητρώου και το e-mail τους (εταιρικό κατά προτίμηση ή προσωπικό, εφόσον δεν διαθέτουν εταιρικό).

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται  όλοι οι εργαζόμενοι – δικαιούχοι του εν λόγω Προγράμματος, να δηλώσουν τα προαναφερόμενα στοιχεία το αργότερο μέχρι 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, προκειμένου από 1.3.2022 να συνεχιστεί άμεσα και ομαλά η ασφάλισή τους στη νέα ασφαλιστική εταιρεία, καθώς και να διενεργηθεί η διαδικασία ταυτοποίησης και εγγραφής τους σε αυτήν.

Η απογραφή θα γίνει με τη δήλωση των ως άνω στοιχείων (ΑΜ και e-mail) μέσω του my.dei.gr και του εσωτερικού  portal, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών τους, με τους οποίους έχουν πρόσβαση στα εκκαθαριστικά μισθοδοσίας τους.

Περεταίρω σας κάνουμε γνωστό ότι το Ομαδικό Συμβόλαιο Υγείας και Ζωής με την Ασφαλιστική Εταιρεία « ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ» παραμένει σε ισχύ μέχρι και τις 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.

Παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους να φροντίσουν για την έγκαιρη απογραφή τους, έτσι ώστε η εγγραφή  στο νέο ανάδοχο να γίνει εμπρόθεσμα και ομαλά.

 

Για το Σωματείο Παραγωγής Η.Ε

ΔΕΗ Α.Ε Κ.Η.Ε ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

 

Ο Πρόεδρος                                Ο Γ. Γραμματέας

 

 

Μόσχος Μόσχου                           Αθανάσιος Μάστορας

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!